ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου συνεχίζει να προσφέρει θέαμα στη Μύκονο (βίντεο)

Από την χρυσαφένια αμμουδιά στο Καλό Λιβάδι, όπου έκανε τις βουτιές της, έως το γήπεδο του beach volley της ίδιας παραλίας, όπου συμμετείχε σε φιλανθρωπικό αγώνα, η Ειρήνη Παπαδοπούλου εντυπωσίασε τους λουόμενους και ανέβασε τον υδράργυρο στα ύψη με την παρουσία της!

Η αοιδός απόλαυσε το μπάνιο της στα κρυστάλλινα νερά της Μυκόνου και στην συνέχεια έπαιξε βόλεϊ μαζί με τον Γάλλο ποδοσφαιριστή Τζιμπρίλ Σισέ και άλλους celebrities για την ενίσχυση του μη κερδοσκοπικού οργανισμού WIN Hellas, τον οποίο έχει ιδρύσει η Μάντα Παπαδάκου, η οποία πήρε επίσης μέρος στο παιχνίδι.

Κατά την διάρκεια του αγώνα η Ειρήνη ίδρωνε κάνοντας σερβίς, μανσέτες και καρφώματα κάτω από τον καυτό ήλιο, αλλά μαζί της ίδρωνε και ο ανδρικός πληθυσμός που είχε καρφωθεί στο καλογυμνασμένο σώμα και την άψογη σιλουέτα της. Από κορμί… κορμάρα η Ειρήνη!

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact