ΕΛΛΑΔΑ

Η εκδίκηση των πεζών στη Θεσσαλονίκη -Χριστουγεννιάτικο «αμπαλάζ» στα παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα [εικόνες]

«Καλή… δυσκολία στο ξε-αμπαλάρισμα». Αυτό το μήνυμα είδαν κάποιοι που είχαν παρκάρει παράνομα το αυτοκίνητό τους στη Θεσσαλονίκη.

Αυτό με την προϋπόθεση ότι… αναγνώρισαν το όχημά τους βέβαια, αφού αυτό βρισκόταν μέσα σε χριστουγεννιάτικο αμπαλάζ. Με αυτό τον τρόπο αποφάσισαν να… ξεσηκωθούν οι πεζοί στη Θεσσαλονίκη.

Με «όπλα» τους γιρλάντες, μπαλόνια, φωτάκια και άλλα χριστουγεννιάτικα στολίδια, οι  Streetpanthers έδωσαν ραντεβού χθες το βράδυ στο κέντρο της πόλης και άρχισαν να τυλίγουν ως… δώρα για τους ασυνείδητους οδηγούς όσα οχήματα ήταν παρκαρισμένα παράνομα.

Ξεκίνησαν με το «πακετάρισμα» τεσσάρων οχημάτων, ενώ όπως είπε το μέλος των Streetpanthers, Αντώνης Καράγιωργας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ «θα συνεχίσουμε μέχρι να μας τελειώσει η μεμβράνη 150 μέτρων που διαθέτουμε».

Φωτογραφίες: parallaxi

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact