ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Η Καινούργιου απαντά: Βρίσκεται σε νέα σχέση;

Η Κατερίνα Καινούργιου  προσπαθεί να ξεπεράσει τον χωρισμό της από τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, ενώ σύμφωνα με την Reallife, τον αγαπά και τον νοιάζεται.

Μάλιστα διάφορα δημοσιεύματα την θέλουν να βρίσκεται σε νέα σχέση. Η παρουσιάστρια ξεκαθαρίζει στους δικούς της ανθρώπους ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

«Ούτε εγώ, ούτε ο Βασίλης έχουμε περάσει σε νέες σχέσεις, όπως υποστηρίζουν διάφορες ραδιο-αρβύλες», φέρεται να είπε ενοχλημένη, συμπληρώνοντας: «Δεν θέλω να βγω να διαψεύσω κάτι για την ώρα. Θα τα πω όλα σε μια μεγάλη συνέντευξη, όταν θα έρθει η κατάλληλη στιγμή. Αλλά δεν καταλαβαίνω πως τους ήρθε να διαδίδουν κάτι τέτοιο».

«Τον αγαπώ και τον νοιάζομαι τον Βασίλη ό,τι κι αν έχει συμβεί μεταξύ μας. Ήμασταν μαζί τρία ολόκληρα χρόνια και πάντα θα τον έχω στην καρδιά μου», φέρεται να αποκαλύπτει σε εκείνους είναι στο πλευρό της αυτές τις ώρες.

Η ίδια άλλωστε, προσπαθεί να προχωρήσει στη ζωή της και αυτήν την περίοδο έχει αφοσιωθεί στη δουλειά της.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact