ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Η “κατάρα των πορνοστάρ”…συνεχίζεται!

Τέλος στη ζωή της έβαλε η γνωστή πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών και χορεύτρια pole dancing Κέγκνεϊ Λιν Κάρτερ, μόλις στα 36 της χρόνια, με την “κατάρα των πορνοστάρ” τα τελευταία χρόνια να συνεχίζεται…

Οι συγγενείς και οι φίλοι της 36χρονης Κάρτερ δηλώνουν συντετριμμένοι αλλά και ενήμεροι για τα πολλά ψυχικά προβλήματα που είχε. Σύμφωνα με ανάρτηση στον ιστότοπο GoFundMe που μαζεύει χρήματα για την εξόδιο ακολουθία της αλλά και για τη διάσωση ζώων, η Κέγνκεϊ Λιν Κάρτερ αυτοκτόνησε στο σπίτι της.

“Δυστυχώς, παρά τις εντυπωσιακές επιτυχίες της και τα ταλέντα της, η Κέγκνεϊ δεν κατάφερε να αντιμετωπίσει τα ψυχολογικά προβλήματά της με την πάροδο των ετών. Ακόμα και στις πιο σκοτεινές μέρες της, ήταν πάντα χαμογελαστή, έκανε σόου και προσπαθούσε να γίνει καλύτερη”, ανέφεραν μεταξύ άλλων οι φίλοι της.

Η κατάρα των πορνοστάρ

Λιγότερο από ένα μήνα πριν, η πασίγνωστη πορνοστάρ Τζέσι Τζέιν βρέθηκε νεκρή σε ηλικία 43 ετών. Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι την βρήκε στο σπίτι της στην Οκλαχόμα και πιστεύεται ότι πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Μάλιστα, βρέθηκε δίπλα στον σύντροφο της Brett Hasenmueller, ο οποίος ήταν επίσης νεκρός.

Ο ξαφνικός χαμός των δύο γυναικών έρχεται και συμπληρώνει μια σειρά από πρόωρους θανάτους πορνοστάρ, όπως ο τραγικός θάνατος της 23χρονης, Όγκουστ Έιμς, που βρέθηκε κρεμασμένη σε ένα πάρκο της Καλιφόρνια τον Δεκέμβρη του 2017.

H Έιμς ήταν από τις πιο επιτυχημένες στη βιομηχανία ερωτικού περιεχομένου και ο θάνατος της ήρθε δύο μέρες μετά από ένα σκάνδαλο που προκλήθηκε όταν έγραψε στο Twitter: “Οποιαδήποτε με αντικαταστήσει αύριο, βιντεοσκοπείται με έναν άντρα που έχει κάνει γκέι πορνό, απλώς για να ξέρετε. Δεν ενδιαφέρονται πραγματικά οι ατζέντηδες για το ποιον εκπροσωπούν;”.

Ένας άλλος θάνατος που σόκαρε τη βιομηχανία, ήταν αυτός της 20χρονης, Όλιβ Νόβα, τον Μάρτη του 2017, η οποία πέθανε από μια σοβαρή λοίμωξη που εξαπλώθηκε στο νεφρό της. Βρέθηκε μπρούμυτα στο κρεβάτι της στο Λας Βέγκας με μια μεγάλη μελανιά στο πόδι της.

Επίσης, η Σίλα Στάιλεζ πέθανε στον ύπνο της σε ηλικία 35 ετών, τον Νοέμβριο του 2017. Τον Ιανουάριο του 2018, η Ολίβια Λούα βρέθηκε νεκρή σε κέντρο αποτοξίνωσης στο Δυτικό Χόλιγουντ.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact