ΕΛΛΑΔΑ

«Η κόρη μου λέει ψέματα. Προσπαθεί να δικαιολογηθεί» – Την αδειάζει ο πατέρας της

Διαψεύδει τα πόσα ισχυρίζεται η κόρη του για την επίθεση με καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της, ο πατέρας της 38χρονης Μ.Σ.

Μιλώντας στο Open, ο πατέρας της 38χρονης όχι μόνο κράτησε αποστάσεις από το παιδί του αλλά υποστήριξε ότι λέει ψέματα για τις απειλές που δέχτηκε από τον 36χρονο και τους ξυλοδαρμούς.

«Λέει ψέματα για τις απειλές, δεν δικαιολογείται η πράξη» δήλωσε και πρόσθεσε: «Δεν δικαιολογείται η πράξη της και σε καμία περίπτωση δεν παίρνω το μέρος της». Σύμφωνα με τον ίδιο, ο 36χρονος δεν έχει πειράξει ποτέ την κόρη του: «Δεν την είχε πειράξει, δεν την είχε δείρει, δεν την απειλούσε, δεν της είχε κάνει τίποτα. Η κόρη μου λέει ψέματα. Προσπαθεί να δικαιολογήσει τη βλακεία που έκανε».

Όπως πρόσθεσε ο πατέρας της 38χρονης: «δεν υπήρχε κανένας λόγος για να οδηγηθεί στην πράξη αυτή».

Μάλιστα, σημείωσε πως: «δεν υπήρχε κανένας λόγος για να οδηγηθεί στην πράξη αυτή» ενώ πρόσθεσε πως: «ο 36χρονος ήθελε να χωρίσουν, δεν την ήθελε άλλο».

«Αρχισε να με απειλεί για πολλοστή φορά»

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η ίδια, ο 36χρονος την απειλούσε και την πίεζε. Όπως ανέφερε είχε μαζί της το μπουκαλάκι με το καυστικό υγρό εδώ και μέρες, καθώς «ήταν θύμα κακοποιητικής συμπεριφοράς, δεχόταν απειλές και επιθέσεις και το είχε ως μέσο άμυνας σε περίπτωση που δεχόταν κάποια επίθεση». Περιγράφοντας τι συνέβη το Σάββατο είπε: «Συναντηθήκαμε στο ξενοδοχείο.

Ήπιαμε τα κρασιά μας και ήρθαμε σε ερωτική επαφή. Αμέσως μετά πήγε σε ένα κλαμπ που είναι δίπλα στο ξενοδοχείο και επέστρεψε στις 5 το πρωί». «Τότε άρχισε να με απειλεί για πολλοστή φορά. Ότι αν κάνω σχέση θα με σκοτώσουν οι δικοί του και θα είμαι στο χώμα. Θόλωσα… Πήρα το υγρό που είχα σε ένα βαζάκι στην τσάντα μου και του το έριξα» πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα σε βάρος της 38χρονης που επιτέθηκε με καυστικό υγρό στον 36χρονο ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Η ίδια παραδέχτηκε ότι του επιτέθηκε με καυστικό υγρό, ωστόσο παραμένει άφαντη, αν και όπως είχε δηλώσει το απόγευμα της Κυριακής θα παρουσιαζόταν σήμερα στις αρχές.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact