ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η κρατική ασφάλεια ερευνά τις καταγγελίες του ΚΚΕ για «κοριούς»

Εντολή να εξετάσει μάρτυρες για τις «ύποπτες» συνακροάσεις

Εντολή στην κρατική ασφάλεια να εξετάσει άμεσα μάρτυρες από το ΚΚΕ σχετικά με τις καταγγελίες για «κοριούς» στα τηλέφωνα των κομμάτων έδωσε ο εισαγγελέας Γ. Νούλης, ο οποίος θα χειριστεί την έρευνα που διετάχθη μετά από παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ξένης Δημητρίου.

Παράλληλα, ο εισαγγελικός λειτουργός διέταξε την διενέργεια πραγματογνωμοσύνης στις τηλεφωνικές γραμμές του Κομμουνιστικού Κόμματος, από ειδικούς του ΟΤΕ και της ΑΔΑΕ.

Υπενθυμίζεται ότι αφορμή για την εισαγγελική έρευνα στάθηκε χθεσινή ανακοίνωση του το ΚΚΕ, το οποίο κατήγγειλε «επανειλημμένες οχλήσεις στο τηλεφωνικό κέντρο της έδρας της Κ.Ε του ΚΚΕ, που αφορούν συνακροάσεις με τρίτους, μεταξύ των οποίων και με τα τηλεφωνικά κέντρα του ΣΥΡΙΖΑ, της Ν.Δ, και του Ποταμιού. Οι συνακροάσεις αυτές προκαλούνται από άγνωστο κέντρο».

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact