ΕΛΛΑΔΑ

Η Νατάσα Καραμανλή κέρδισε τη 2η θέση σε διεθνή διαγωνισμό φωτογραφίας [εικόνα]

Τη δεύτερη θέση κατέκτησε η Νατάσα Παζαΐτη στο διεθνή διαγωνισμό φωτογραφίας για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού «Pink Glove Photo Competition». 

Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή ήταν η μοναδική ελληνική υποψηφιότητα και συμμετείχε με μία συμβολική φωτογραφία, που φέρει την ονομασία «helping hand»: «Από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα η ομορφιά είναι συνυφασμένη με την υγεία. Τη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού θα την κερδίσουμε μαζί».

Η Pink Glove είναι μια διεθνής οργάνωση, η οποία έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Σύμβολό της είναι το ροζ χειρουργικό γάντι. Μέλη της οι εξειδικευμένοι στη νόσο γιατροί και νοσηλευτές.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact