ΕΛΛΑΔΑ

Η ώρα του μποϊκοτάζ

Όσα χρήματα εισπράττει η Τουρκία από τους Έλληνες τα μετατρέπει σε όπλα εναντίον της πατρίδας μας.

Όση ενέργεια παρέχουμε στη γειτονική χώρα με τους πόρους μας ή ακόμα και με την προσοχή μας τη στρέφει εναντίον μας.

Οι Έλληνες που αγαπούν την Ελλάδα οφείλουν να κόψουν κάθε οικονομική ή «πνευματική» σχέση με την Τουρκία.

Ας μην ταΐζουμε άλλο το κτήνος που τρέφεται εδώ και αιώνες με τις σάρκες του έθνους μας.

Ήρθε η ώρα για μποϊκοτάζ. Όλα τα τουρκικά προϊόντα πρέπει να τεθούν εκτός του ενδιαφέροντος των Ελλήνων – από τα ταξίδια σε τουρκικούς προορισμούς, τους ξηρούς καρπούς, τα έπιπλα, τα είδη οικιακής χρήσης, τα ρούχα, τις συσκευές μέχρι τα σίριαλ.

Οι πρόσφατες εξελίξεις με τους Τούρκους να κάνουν χρήση του άοπλου στρατεύματος των αλλοδαπών, οι οποίοι προσπαθούν να καταλύσουν το ελληνικό κράτος εισερχόμενοι βιαίως στην επικράτειά μας είναι το κερασάκι σε μια «τούρτα» γεμάτη δηλητήριο και φόνο.

Η Τουρκία δεν έχει Ιστορία αλλά ποινικό μητρώο. Αντί να ντρέπεται και να απολογείται για τα εγκλήματα που έχει διαπράξει εναντίον της ανθρωπότητας, τα γιορτάζει, εμπνέεται από αυτά και θέλει να τα επαναλάβει στο πολλαπλάσιο.

Είναι μια χώρα που έχει στηθεί πάνω στα βουνά που έχουν σχηματίσει τα οστά των Ελλήνων, των Αρμενίων, των Ασσυρίων, των Κούρδων και άλλων λαών και φυλών που μακελεύτηκαν για να επιτευχθεί η «καθαρότητα» του γενοκτονικού ρύπους, το οποίο εκπροσωπεί αυθεντικά και γνήσια ο τουρκισμός.

Όσοι Έλληνες έχουν αυτιά για να ακούσουν και μάτια για να δουν ας τα χρησιμοποιήσουν για να καταλάβουν ότι μπορούν και εκείνοι να συμβάλουν στον εθνικό αγώνα στερώντας από τους Τούρκους αυτό που θέλουν περισσότερο απ’ όλα: το χρήμα.

Κάθε ημέρα κάθε πολίτης ασκεί πολιτική με τις επιλογές του. Τα υλικά και πολιτισμικά προϊόντα στα οποία θα επενδύσει φανερώνουν και τη δική του, προσωπική ποιότητα.

Οι λέξεις και οι διακηρύξεις μας μπορούν να λάβουν υλική διάσταση.

Να καταφέρουμε το δικό μας πλήγμα στον τουρκικό επεκτατισμό αδιαφορώντας για όσα παράγουν.

Μποϊκοτάζ!

Πηγη κειμένου: elthraki.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact