ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Η πρώτη συνέντευξη της Angelina Jolie μετά την ανεμοβλογιά

Η Angelina Jolie έδωσε την πρώτη της συνέντευξη μετά την περίοδο που πέρασε με την ανεμοβλογιά και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την ξαφνική της ασθένεια, αλλά και τις ενδυματολογικές επιλογές της κόρης της Shiloh που εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της νέας ταινίας της μητέρας της με κουστούμι και γραβάτα.

«Ήταν πολύ απότομο. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι την προηγούμενη ημέρα στις εκδηλώσεις για την προώθηση της ταινίας, έδινα συνεντεύξεις και αναρωτιόμουν τι μου συμβαίνει», δήλωσε η ηθοποιός στην εκπομπή Today για το ξέσπασμα της ανεμοβλογιάς στο σώμα της και πρόσθεσε: «Αλλά είχε πλάκα να βλέπω τα παιδιά μου να το έχουν πάρει τόσο ζεστά. Τους είπα πρέπει να εκπροσωπήσετε τη μαμά, πρέπει να το κάνετε αυτό για εμένα και αμέσως το πήραν πολύ σοβαρά».

Για την επιλογή της Shiloh να εμφανιστεί με κουστούμι στην πρεμιέρα του Unbroken η Jolie αποκάλυψε πως η μικρή της κόρη θέλησε να τιμήσει τον κεντρικό ήρωα της ταινίας, τον Ολυμπιονίκη Louis Zamperini.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact