ΕΛΛΑΔΑ

Ηλίας Μίχος: Αυτούς έχει «συγκατοίκους» στη φυλακή ο βιαστής της 12χρονης

Στις φυλακές Γρεβενών κρατείται ο Ηλίας Μίχος, ο 53χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε τη 12χρονη στα Σεπόλια.

Μετά την προβλεπόμενη καραντίνα, στην οποία μπήκε έπειτα από τη μεταγωγή του, για λόγους προστασίας από τον κορονοϊό, ο Ηλίας Μίχος την Τετάρτη (19/10) μεταφέρθηκε στο κελί στο οποίο θα κρατείται το επόμενο διάστημα.

Όπως μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο Ηλίας Μίχος θα είναι στο ίδιο κελί με τον άνθρωπο που το 2012 βίασε, βασάνισε και έκαψε την 34χρονη Ζωή, σε πιλοτή πολυκατοικίας στην Ξάνθη. Τις επόμενες ημέρες, στο ίδιο κελί θα επιστρέψει και ο Πακιστανός που την ίδια χρονιά βίασε και ξυλοκόπησε βάναυσα την Μυρτώ στην Πάρο. Εκ παραδρομής, μάλιστα, αναφέρθηκε πως ο Πακιστανός δολοφόνησε τη Μυρτώ η οποία βέβαια ζει, όμως, παραμένει καθηλωμένη σε καροτσάκι και αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα υγείας.

Στην ίδια πτέρυγα, με αυτή στην οποία θα κρατείται ο Ηλίας Μίχος, θα βρίσκεται και ο βιαστής και δολοφόνος της Ελένης Τοπαλούδη.

Οι συγκρατούμενοί του στο κελί, δηλαδή, θα είναι άνθρωποι που είναι στη φυλακή εδώ και μια δεκαετία.

Στο ίδιο δελτίο ειδήσεων, μάλιστα, αναφέρθηκε πως ο 53χρονος παραμένει ψύχραιμος. Σε όσους τον ρωτούν για την υπόθεση, επαναλαμβάνει διαρκώς το ίδιο πράγμα: «Είμαι αθώος, η μητέρα της την εξέδιδε και μας εκβίαζε όλους».

Νωρίτερα, σε δηλώσεις που φέρεται να έκανε ο Ηλίας Μίχος μέσα από τη φυλακή οι οποίες προβλήθηκαν από το Mega, ο ίδιος επεσήμανε ότι δεν πήγε ποτέ τη 12χρονη σε οίκο ανοχής.

«Δεν έχω πάει ποτέ την 12χρονη σε οίκο ανοχής. Δεν έχω καμία επαφή με την οικογένειά μου, δε με έχουν επισκεφθεί, δε θέλουν καν να μου μιλάνε», ανέφερε ο 53χρονος κατηγορούμενος.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact