ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ημέρα κρίσης για τη ρύθμιση οφειλών -Σήμερα καταβάλλεται η 1η δόση

Την ανάσα τους κρατάνε στο υπουργείο Οικονομικών, αφού σήμερα συμπληρώνεται το τριήμερο από την έναρξη λειτουργίας της εφαρμογής του Taxis για τη ρύθμιση των 100 δόσεων και ως εκ τούτου οι πρώτοι 10.000 που έσπευσαν να υποβάλουν αίτηση, θα πρέπει να πληρώσουν στην τράπεζα την 1η δόση, προκειμένου να επικυρωθεί η αίτηση τους.

Οσοι δεν πληρώσουν, η αίτηση τους θεωρείται ως μη γενομενη και θα πρέπει να υποβάλουν νέα.

Οπως παραδέχονται στην Καραγιωργη Σερβίας, αυτό το πρώτο τεστ είναι κρίσιμο γιατί θα δείξει αν το εντυπωσιακό ενδιαφέρον των οφειλετών είναι πραγματικό ή αν η Τρόικα θα βρει το πάτημα που ψάχνει για να συνεχίσει να πιέζει προκειμένου να μπουν κι άλλοι περιορισμοί στη ρύθμιση.
Ως και το απόγευμα της Πέμπτης είχαν υποβληθεί περίπου 29.000 αιτήσεις και το συνολικό πόσο προς ρύθμιση άγγιξε τα 250 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, το… ταμείο θα γίνει όταν θα αρχίσουν να πληρώνονται οι πρώτες δόσεις.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact