ΕΛΛΑΔΑ

Ιωάννινα: Συνελήφθη αρχιφύλακας για δωροληψία

Για δωροληψία και παράβαση καθήκοντος συνελήφθη σήμερα το πρωί Αρχιφύλακας από την  Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας, ο Αρχιφύλακας κατελήφθη σε περιοχή των Ιωαννίνων να έχει στη κατοχή του ένα Αλβανικό Διαβατήριο (η γνησιότητα του οποίου διερευνάται) με τα στοιχεία 49χρονης υπηκόου Αλβανίας, το οποίο είχε παραλάβει από 44χρονο υπάλληλο του Αερολιμένα Ιωαννίνων, για να σφραγίσει την έξοδο της από τη χώρα, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Σε βάρος των εμπλεκομένων σχηματίστηκε δικογραφία για δωροληψία και δωροδοκία υπαλλήλου, παράβαση καθήκοντος καθώς και παράβαση διατάξεων του Κώδικα Μετανάστευσης και Κοινωνικής Ένταξης.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή ενώ διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact