ΖΩΔΙΑ

Οι υπερφυσικές ικανότητες των ζωδίων

Δίδυμοι
Να μπορείς να γίνεσαι ένα εντελώς άλλο άτομο όταν το επιθυμείς
Είσαι εδώ, εργάζεσαι, έχεις παρέες και όλα καλά. Πόσες φορές όμως δεν έτυχε να θέλεις να υποδυθείς τον τάδε πολιτικό, ηθοποιό, καθηγητή, δημοσιογράφο γυναίκα, άντρα, σοφό, έμπορο, διανοούμενο και ένα σωρό άλλα; Να βρεθείς στη θέση του, να μιλάς, να μεταφέρεις τις ιδέες σου ή να αποφασίζεις εσύ αντ’ αυτού, ανάλογα με την υπόθεση που σε απασχολεί κάθε φορά. Εντάξει το έχεις μέσα σου, αλλά θα ήθελες και τα… συνοδευτικά.

Καρκίνος
Να μπορείς να μεταφέρεσαι σε όποια χρονική στιγμή θέλεις
Η μνήμη είναι το δυνατό αλλά και το αδύνατο σημείο σου. Γιατί ακόμα κι αν θέλεις να ξεχάσεις και να πας παρακάτω, υπάρχουν τα «γιατί και τα διότι» που σε κατακλύζουν, σε ενοχλούν ή σε ταράζουν. Θα ήθελες πολύ να μπορείς να ταξιδεύεις στο χρόνο –κυρίως προς τα πίσω– για να έχεις την ευκαιρία να διορθώνεις όσα έγιναν λάθος στο παρελθόν και σε πονάνε στο παρόν! Έλα, πες την αλήθεια, σου έχει περάσει από το μυαλό!

Λέων
Να προαισθάνεσαι τι θα γίνει στο μέλλον
Είσαι ο αρχηγός! Οι έξυπνες ενέδρες σου και το ότι βρίσκεσαι πάντα ένα βήμα πριν το… θήραμά σου σε καθιστούν και τον καλύτερο κυνηγό. Αυτά στο ζωικό βασίλειο… Και στην καθημερινή ζωή πάντως παλεύεις για να ακολουθήσεις τα χνάρια του αιλουροειδούς συγγενούς σου. Μόνο που, μερικές φορές, όταν καταστρώνεις τα στρατηγικά σου σχέδια, θα ήθελες να έχεις τη βεβαιότητα της νίκης, γνωρίζοντας τι ακριβώς πρόκειται να γίνει, πριν γίνει.

Παρθένος: Να εξουσιάζεις την πανίδα και τη χλωρίδα
Είναι γνωστή η σχέση σου με τη φύση και τη φυσικότητα, καθώς και η απέχθειά σου προς οτιδήποτε φτιαχτό, προσποιητό, πλαστικό ή ψεύτικο. Η κανονική σου θέση είναι σε μια κοινωνία όπου συνυπάρχεις με τα φυτά και τα ζώα κάτω από τους νόμους μιας θείας τάξης. Φαντάσου να απειλείσαι και να μπορείς με μια σου κίνηση να μετατρέπεις ένα ταπεινό χαμομήλι σε σαρκοφάγο φυτό ή τα κλαδιά ενός δέντρου να παγιδεύουν τον εχθρό σου…

Ζυγός Να διαβάζεις τις σκέψεις και τις προθέσεις των άλλων
Οι σκέψεις, οι συμπεριφορές και τα λόγια των άλλων πρέπει να φιλτράρονται διαρκώς από σένα και μετά να μπαίνουν στην περίφημη ζυγαριά σου, η οποία παλαντζάρει μέχρι να βγάλεις κρίση για το ποια είναι η αλήθεια και η δίκαιη λύση για όσα σε απασχολούν. Πόσο πολύ θα ήθελες να μπορούσες αυτομάτως να πιάνεις τις σκέψεις και τα συναισθήματα «στον αέρα» και να ψυχολογείς την κάθε στιγμή, χωρίς την τόσο απαραίτητη μεσολάβηση της ζυγαριάς σου.

Σκορπιός
Να μπορείς να εξαναγκάσεις τα πράγματα να συμβούν
Ίσως μια από τις βασικές σου ανάγκες είναι να ελέγχεις πρόσωπα και καταστάσεις, ώστε να γίνονται τα πράγματα όπως εσύ θέλεις. Για να το πετύχεις όμως δεν διανύεις δρόμους σπαρμένους με ροδοπέταλα, αλλά κακοτράχαλους και με δυνατά εμπόδια. Τα περισσότερα εμπόδια για σένα είναι piece of cake, μόνο που συχνά συμβαίνει να πέφτεις πάνω σε άλλους, εξίσου πεισματάρηδες, αλλά με εντελώς διαφορετικές αντιλήψεις. Αναγκαστικά, θα χρησιμοποιήσεις τα όπλα της πειθούς και του ψυχαναγκασμού, που όμως είναι και ψυχοφθόρα και χρονοβόρα. Τότε είναι που νιώθεις μια σφοδρή επιθυμία να μπορέσεις να μπεις στο μυαλό του άλλου, να το κατευθύνεις και να τον εξαναγκάσεις να κάνει ό,τι του πεις. Δεν υπάρχει καλύτερο για σένα!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact