ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ισόπαλος ο ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ στην Τούμπα

Παρά το γεγονός ότι «τρόμαξε» τον Άγιαξ και πέτυχε μια φοβερή ανατροπή στο πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να κρατήσει μια μεγάλη νίκη στην Τούμπα, μένοντας στο 2-2.

Ο Δικέφαλος έμεινε πίσω στο σκορ με αυτογκόλ του Γιαννούλη (10’), έφερε τούμπα το παιχνίδι με γκολ του Άκπομ (32’) και Μάτος (39’), αλλά ισοφαρίστηκε στο τελικό 2-2 με τον Χούντελααρ (57’), σε ένα γκολ που επετεύχθη μετά από λάθος του Βαρέλα και μπόλικη δόση τύχης για την ολλανδική ομάδα.

Τα δύο εκτός έδρας γκολ που δέχθηκε ο ΠΑΟΚ καθιστούν πολύ δύσκολη υπόθεση την πρόκριση μέσα στην έδρα του «Αίαντα» στη ρεβάνς της 13ης Αυγούστου.

ΠΑΟΚ (Άμπελ Φερέιρα): Πασχαλάκης, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Γιαννούλης, Εσίτι, Eλ Καντουρί, Ζαμπά, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Άκπομ.

Άγιαξ (Έρικ Τεν Χάαγκ): Ονάνα, Φέλτμαν, Σερς, Μαρτίνες, Ταλιαφίκο, Μπλιντ, Φαν ντε Μπέεκ, Μαζραουί, Ζίγιεκ, Ντόλμπεργκ, Τάντιτς.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact