ΚΟΣΜΟΣ

Ισραήλ: Σε νοσοκομείο και πάλι ο πρώην πρόεδρος Σιμόν Πέρες

Ο πρώην πρόεδρος του Ισραήλ και βραβευμένος με το Νόμπελ Ειρήνης Σιμόν Πέρες, 92 ετών εισήχθη το βράδυ της Κυριακής  σε νοσοκομείο καθώς αισθάνθηκε πόνους στο στήθος και παρουσίασε «αρρυθμία», ανακοίνωσε μια εκπρόσωπός του.

Ο Πέρες θα παραμείνει τη νύχτα σε νοσοκομείο του Τελ-Αβίβ για παρακολούθηση αλλά και για να υποβληθεί σε εξετάσεις, διευκρίνισε η εκπρόσωπος.

Ο πρώην πρόεδρος είχε πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο την περασμένη Τρίτη, αφού νοσηλεύτηκε για πέντε ημέρες με καρδιολογικά προβλήματα και υποβλήθηκε σε διάνοιξη μιας αρτηρίας.

Στα 92 του, αφού ανέλαβε πολλές φορές την πρωθυπουργία του Ισραήλ και το 2007 εξελέγη πρόεδρος της χώρας, ο Πέρες παραμένει ιδιαίτερα δραστήριος, μέσω του Κέντρου Πέρες για την Ειρήνη που προωθεί την ειρηνική συνύπαρξη Εβραίων και Αράβων στη Μέση Ανατολή.

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact