ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Kαι η Ζέτα Μακρυπούλια υπέκυψε στο baby challenge

Η Ζέτα Μακρυπούλια μένει στο σπίτι της, όπως και η πλειονότητα του κόσμου, υπακούγοντας στις εντολές του Υπουργείου Υγείας, προκειμένου να προφυλάξει την ίδια, αλλά και τους γύρω της από τον κορονοϊό.

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας δείχνει πως περνάει το χρόνο της στο σπίτι αυτό το διάστημα που δεν εργάζεται, αφού η ίδια αγαπάει πολύ τα social media.

Πριν λίγες μέρες, η Ζέτα Μακρυπούλια υπέκυψε στο trend των ημερών, που δεν είναι άλλο από το baby challenge και κοινοποίησε φωτογραφία από τα παιδικά της χρόνια.

Όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω η παρουσιάστρια του τηλεπαιχνιδιού “Ρουκ-Ζουκ” δεν δίστασε να αναρτήσει, λοιπόν, μια φωτογραφία από όταν ήταν μωρό!

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact