ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Kακή πρεμιέρα για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός έφυγε το βράδυ της Κυριακής (13/9) με σκυμμένο το κεφάλι από την Τρίπολη, χάνοντας με 1-0 από τον Αστέρα για την 1η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1, παρουσιάζοντας δύο πρόσωπα στο παιχνίδι του.

Η ομάδα του Ντάνι Πογιάτος ήταν πολύ καλή στο α’ ημίχρονο, όχι όμως αποτελεσματική στις ευκαιρίες της, ενώ στο δεύτερο μισό του αγώνα απογοήτευσε πλήρως και μοιραία ήρθε η ήττα, καθώς οι «κυανοκίτρινοι» ήταν σαφώς ανώτεροι.

Είναι προφανές ότι οι «πράσινοι» χρειάζονται χρόνο, καθώς έχουν νέο προπονητή και αρκετά καινούργια πρόσωπα στην ενδεκάδα (που θα γίνουν και περισσότερα, αν λάβει κανείς υπ’ όψιν τις απουσίες των Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ και Χουάνκαρ), ωστόσο για να μην μείνουν μακριά από την κορυφή γρήγορα, θα πρέπει να μειώσουν τα κενά διαστήματα και να αρχίσουν να βρίσκουν δίχτυα με ευκολία, μια και από τα φιλικά παιχνίδια έχει παρατηρηθεί έντονη δυστοκία.

Ο Καρλίτος στο πρώτο μέρος ήταν εντυπωσιακός, καλός ήταν και ο Σερπέζης όσο αγωνίστηκε, δεν βοήθησαν Αγιούμπ και Σαβιέρ.

Από την πλευρά της, η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς ξεκίνησε δυνατά, πέρασε δύσκολες στιγμές στο διάστημα 15′-45′, αλλά στο β’ ημίχρονο κυριάρχησε, με τον σκόρερ Ριέρα και τους Κώτσιρα, Μουνάφο και Τιλίκα (ερχόμενος από τον πάγκο ο τελευταίος) να περνούν στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Σιδηρόπουλος του Συνδέσμου Δωδεκανήσου με βοηθούς τον Κωσταρά του ΣυνδέσμουΑιτωλοακαρνανίας και τον Δημητριάδη του Συνδέσμου Μακεδονίας. Υπεύθυνος διαιτητής VAR ήταν ο Παπαπέτρου του Συνδέσμου Αθηνών και βοηθός από τον ίδιο Σύνδεσμο ο Απτόσογλου.

Κίτρινες: 44′ Μπαράλες, 85′ Κώτσιρας – 27′ Σάντσες, 42′ Καρλίτος, 77′ Μακέντα, 88′ Πούγγουρας.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Άλβαρες (71′ λ. τρ. Τασουλής), Πασαλίδης, Σουάρεθ, Μουνάφο (72′ Μπόρχα Φερνάντεθ), Μπελόκ (56′ Βαλιέντε), Κρέσπι (90’+3 Γκαρθία), Αλί Μπαμπά (56′ Τιλίκα), Ριέρα, Μπαράλες.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ντάνι Πογιάτος): Διούδης, Σάντσες, Μαυρομμάτης (86′ Ζαγαρίτης), Βέλεθ, Πούγγουρας, Κουρμπέλης (70′ Αλεξανδρόπουλος), Σερπέζης (60′ Μπουζούκης), Αγιούμπ, Σαβιέρ (71′ Χατζηγιοβάνης), Καρλίτος, Μακέντα.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact