ΕΛΛΑΔΑ

Καλεντερίδης: «Η Τουρκία φοβάται αντίποινα απο την Ελλάδα»

Για αβεβαιότητα στο το τι θα κάνει η Τουρκία με τους Έλληνες στρατιωτικούς έκανε λόγο ο γεωστρατηγικός αναλυτής Σάββας Καλεντερίδης, μιλώντας στην εκπομπή “Live News” με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο κανάλι “Ε”.

Όπως είπε ο κ. Καλεντερίδης, σημειώνει πως η Άγκυρα θα περιμένει να δει πως θα πάνε οι διαπραγματεύσεις με την Ελληνική πλευρά, ώστε να καθορίσει την στάση της.

Αυτές οι διαπραγματεύσεις μπορεί να συμπεριλαμβάνουν είτε την έκδοση των 8 Τούρκων αξιωματικών, είτε άλλων Τούρκων που κατέφυγαν στην χώρα μας μετά το πραξικόπημα στην γειτονική χώρα.

Με λίγα λόγια η υπόθεση θα εξελιχτεί σε ένα «παζάρι» και όχι σε απόδοση δικαιοσύνης.

«Η Τουρκία φοβάται την αντίδραση της Ελλάδας»

Ο κ. Καλεντερίδης υποστήριξε πως οι Τούρκοι έχουν πλέον έχουν αποσύρει από το Αιγαίο τα πλωτά τους μέσα, κι αυτό γιατί φοβάται αντίποινα από την Ελληνική πλευρά.

Αντίποινα που θα σημαίνουν την σύλληψη πληρώματος σκάφους που θα παραβιάσει τα θαλάσσια σύνορα, κάτι που θα δώσει ένα επιπλέον διαπραγματευτικό «χαρτί» στην ελληνική πλευρά.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact