ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κάλεσμα Κουβέλη για συνάντηση με Τσίπρα

«Είμαι πρόθυμος να συναντηθώ τόσο με τον κ. Τσίπρα όσο και με τους επικεφαλής όλων των συλλογικοτήτων με τις οποίες βρισκόμαστε σε συζητήσεις, όπως είναι οι Οικολόγοι Πράσινοι και σχήματα που δραστηριοποιούνται στον χώρο της σοσιαλδημοκρατίας και του δημοκρατικού σοσιαλισμού» δηλώνει στο Βήμα της Κυριακής ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, απαντώντας σε ερώτηση περί συμπόρευσης με τον ΣΥΡΙΖΑ και σημειώνει: «Τις προγραμματικές συζητήσεις για την προοδευτική διακυβέρνηση πραγματοποιεί εκ μέρους του κόμματός μας η αντιπροσωπεία που ορίσαμε».

Απαντώντας στους βουλευτές και τα στελέχη του κόμματος του που προκρίνουν εκλογή προέδρου Δημοκρατίας και αργότερα εκλογές σημειώνει: «η ΔΗΜΑΡ εμμένει στην απόφαση του συνεδρίου της να μην ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας οποιοδήποτε πρόσωπο προταθεί από την κυβέρνηση. Όταν οι ασκούμενες πολιτικές διευρύνουν τα κοινωνικά ρήγματα και εντείνουν τις πολώσεις, πώς να υπάρξει συνεννόηση;».

Εκτιμά, πάντως, ότι η διαπραγμάτευση με την τρόικα δεν θα κλείσει γιατί «η κυβέρνηση δύσκολα θα φέρει στη Βουλή συμφωνία για παράταση του Μνημονίου με εκλογική προοπτική προ των πυλών».

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact