ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμμένος: Να γίνουν στα νησιά ελεύθερες φορολογικές ζώνες

«Να κάνουμε την Καραϊβική της Ευρώπης»

«Η βαριά φορολόγηση σταματάει την ανάπτυξη. Όσο πιο μικρή είναι η φορολόγηση είναι πιθανό να είναι μεγαλύτερα τα έσοδα του κράτους. Σαν υπουργός Άμυνας 34 δισ. πλούτου των ταμείων της Εθνικής Άμυνας τα προσφέρουμε με καινούριο νόμο για 50 χρόνια ενοικίαση για να γίνουν επενδύσεις. Σε αυτές τις επενδύσεις πιστεύουμε ότι πρέπει να υπάρχουν μηδενικοί συντελεστές φορολόγησης για να έρθουν πίσω τα 160 δισ. που είναι στο εξωτερικό» είπε ο Πάνος Καμμένος στο debate.

Όσον αφορά τις επενδύσεις ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων πρόσθεσε: «Οι ΑΝΕΛ θα είμαστε η εγγύηση για την ιδιωτική οικονομία. Κανείς δεν θα επενδύσει αν δεν υπάρχει σταθερό φορολογικό καθεστώς».

«Στα νησιά αντί να μπει ΦΠΑ έπρεπε να γίνουν ελεύθερες φορολογικές ζώνες. Να κάνουμε την Καραϊβική της Ευρώπης» είπε ο Πάνος Καμμένος.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact