ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Κανένα νόημα στο να κάνουμε εικασίες για Grexit»

Κάθε κουβέντα για ένα πιθανό Grexit έκοψε ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι ο οποίος τόνισε σήμερα πως «δεν έχει κανένα νόημα το να εικάζει κανείς την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη».

Σύμφωνα με το Reuters, μιλώντας στο εβδομαδιαίο περιοδικό της ισπανικής εφημερίδας ABC, ο κ. Ντράγκι επανέλαβε ότι το πρότζεκτ της Ευρωζώνης είναι «μη αναστρέψιμο», αν και αρνήθηκε να αναφερθεί στο ποιο κατά την γνώμη του είναι το πρόβλημα με το ενδεχόμενο ενός Grexit.

«Παρακαλώ να κατανοήσετε ότι προτιμώ να μην σχολιάσω καθόλου αυτό το θέμα. Κάθε δήλωση από μένα θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί πολιτικά. Το να προβούμε σε εικασίες σχετικά με μια πιθανή έξοδο από την νομισματική ένωση δεν έχει κανένα νόημα», είπε.
Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact