ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Κάποιοι έχουν χακάρει τους λογαριασμούς του Παντελή Παντελίδη

Υπόνοιες ότι κάποιοι έχουν χακάρει τους λογαριασμούς του Παντελή Παντελίδη στα social media εκφράζουν οι στενοί συγγενείς του αδικοχαμένου τραγουδιστή και ζήτησαν να γίνει έρευνα από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης στη συνομιλία που είχε με τους ειδικούς της Δίωξης δήλωσε ότι έχει διαπιστώσει πως υπάρχουν αλλοιώσεις στο προφίλ του αδελφού του στο facebook και το Instagram, τα οποία ενημέρωνε καθημερινά ο γνωστός τραγουδιστής μέσω του iPhone που διέθετε.

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι η οικογένειά του δεν διαθέτει πλέον πρόσβαση στα προφίλ του Παντελή και εκτιμά ότι ίσως κάποιος να έχει «χακάρει» ώστε να ελέγχει αποκλειστικά τους λογαριασμούς του εκλιπόντος, κατά συνέπεια και τα προσωπικά μηνύματα που είχε ανταλλάξει ο Παντελής στο inbox.

Μάλιστα η οικογένεια του εκλιπόντος τραγουδιστή προειδοποιεί ότι θα ζητήσει την κακουργηματική δίωξη όσων θα δεν σεβάστηκαν τη μνήμη του.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact