ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καράογλου: «Ναι με χίλια» στις μεταρρυθμίσεις αλλά…

«Δεν είμαστε τσουβαλιασμένοι από τον ΣΥΡΙΖΑ»

«Θα πούμε ναι με χίλια και θα σπρώχνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ να πάει και πιο μπροστά, θα δώσουμε ψήφο στους εφαρμοστικούς νόμους για τις θεσμικές αλλαγές, τις μεταρρυθμίσεις, τις αποκρατικοποιήσεις, την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του κράτους, αλλά δεν θα είμαστε a priori δεδομένοι, τσουβαλιασμένοι από τον ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Θόδωρος Καράογλου, μιλώντας στο Πρακτορείο 104,9 FM.

Σε ό,τι αφορά στο εκλογικό αποτέλεσμα εξέφρασε την άποψη, ότι αν και «δεν άρεσε ως προς τη διαφορά, ικανοποιεί ως προς το ποσοστό, διότι η ΝΔ στάθηκε με αξιοπρέπεια και έβαλε τις βάσεις, για να παραμείνει δυνατά στο πολιτικό σκηνικό».

Απαντώντας σε ερώτηση για τα εσωκομματικά της ΝΔ, ο κ. Καράογλου ανέφερε ότι «είναι πολύ νωρίς, για να σχηματιστεί γνώμη επί της διαδικασίας εκλογής του αρχηγού», που είναι προγραμματισμένη για το 2016», και προσέθεσε ότι «οι σοφοί πλέον δεν υπάρχουν, ούτε η ενός ανδρός αρχή».

«Πρέπει να κουβεντιάζουμε δημοκρατικά και να λύνουμε τα πάντα», είπε ο πρώην υπουργός, διευκρινίζοντας ότι αυτό ξεκίνησε από τον Ιανουάριο «προς τιμήν του κ. Σαμαρά και του κ. Μεϊμαράκη που το συνέχισε».

«Είμαι δώδεκα χρόνια βουλευτής και πριν τον Ιανουάριο δεν είχαμε ποτέ δημοκρατική διαδικασία», επισήμανε, ενώ σχολιάζοντας το υψηλό ποσοστό της αποχής είπε, ότι “πρέπει να προβληματίσει συνολικά το πολιτικό σύστημα. «Πρέπει να συζητήσουμε για ποιο λόγο οδηγούμαστε σε αποχή 45%, για ποιο λόγο οδηγούμαστε στην επιλογή των άκρων, όπως η Χρυσή Αυγή, ή στην απαξίωση της πολιτικής, όπως η εκλογή Λεβέντη», κατέληξε.

Δείτε τα αποτελέσματα των εκλογών

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact