ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καράογλου: «Ναι με χίλια» στις μεταρρυθμίσεις αλλά…

«Δεν είμαστε τσουβαλιασμένοι από τον ΣΥΡΙΖΑ»

«Θα πούμε ναι με χίλια και θα σπρώχνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ να πάει και πιο μπροστά, θα δώσουμε ψήφο στους εφαρμοστικούς νόμους για τις θεσμικές αλλαγές, τις μεταρρυθμίσεις, τις αποκρατικοποιήσεις, την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του κράτους, αλλά δεν θα είμαστε a priori δεδομένοι, τσουβαλιασμένοι από τον ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Θόδωρος Καράογλου, μιλώντας στο Πρακτορείο 104,9 FM.

Σε ό,τι αφορά στο εκλογικό αποτέλεσμα εξέφρασε την άποψη, ότι αν και «δεν άρεσε ως προς τη διαφορά, ικανοποιεί ως προς το ποσοστό, διότι η ΝΔ στάθηκε με αξιοπρέπεια και έβαλε τις βάσεις, για να παραμείνει δυνατά στο πολιτικό σκηνικό».

Απαντώντας σε ερώτηση για τα εσωκομματικά της ΝΔ, ο κ. Καράογλου ανέφερε ότι «είναι πολύ νωρίς, για να σχηματιστεί γνώμη επί της διαδικασίας εκλογής του αρχηγού», που είναι προγραμματισμένη για το 2016», και προσέθεσε ότι «οι σοφοί πλέον δεν υπάρχουν, ούτε η ενός ανδρός αρχή».

«Πρέπει να κουβεντιάζουμε δημοκρατικά και να λύνουμε τα πάντα», είπε ο πρώην υπουργός, διευκρινίζοντας ότι αυτό ξεκίνησε από τον Ιανουάριο «προς τιμήν του κ. Σαμαρά και του κ. Μεϊμαράκη που το συνέχισε».

«Είμαι δώδεκα χρόνια βουλευτής και πριν τον Ιανουάριο δεν είχαμε ποτέ δημοκρατική διαδικασία», επισήμανε, ενώ σχολιάζοντας το υψηλό ποσοστό της αποχής είπε, ότι “πρέπει να προβληματίσει συνολικά το πολιτικό σύστημα. «Πρέπει να συζητήσουμε για ποιο λόγο οδηγούμαστε σε αποχή 45%, για ποιο λόγο οδηγούμαστε στην επιλογή των άκρων, όπως η Χρυσή Αυγή, ή στην απαξίωση της πολιτικής, όπως η εκλογή Λεβέντη», κατέληξε.

Δείτε τα αποτελέσματα των εκλογών

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact