ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καράογλου: Οι ψηφοφόροι δεν θα πάνε «πακέτο» όπου τους υποδείξουν Τζιτζικώστας-Γεωργιάδης

«Οι φιλελεύθεροι πολίτες δεν είναι πρόβατα να ομαδοποιούνται»

«Οι φιλελεύθεροι πολίτες, αυτοί οι οποίοι ανήκουν ιδεολογικά και στηρίζουν τη Νέα Δημοκρατία, ψηφίζοντάς την και μετέχοντας στα κοινά, δεν είναι πρόβατα να ομαδοποιούνται και να πηγαίνουν όπου θέλει ο εκάστοτε επικεφαλής τους» δήλωσε στο «Πρακτορείο 104,9 FM» ο βουλευτής της ΝΔ, Θεόδωρος Καράογλου, εκτιμώντας ότι εκείνοι που ψήφισαν τους κ.κ. Τζιτζικώστα και Γεωργιάδη στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών «δεν σημαίνει ότι με μια τοποθέτησή τους θα πάνε πακέτο σε αυτόν, που θα τους προτείνουν και θα υποδείξουν».

Ο βουλευτής σημείωσε πως «είναι σημαντικό ότι σε μία παρατεταμένη προεκλογική περίοδο τριών μηνών επικράτησε ήρεμο πολιτισμένο κλίμα και οι γρατσουνιές δεν ήταν μαχαιρώματα μεταξύ των συνυποψηφίων» και εξέφρασε την ελπίδα «να συνεχιστεί το καλό κλίμα τις επόμενες εβδομάδες» και «το πνεύμα των ημερών να επικρατήσει και μεταξύ των υποψηφίων, που διακρίνονται για το πολιτικό τους ήθος».

Ο κ. Καράογλου διατύπωσε την άποψη «ότι αν η διαφορά είναι πάνω από δέκα μονάδες και προσεγγίζει τις 15, όπως φαινόταν χθες αρχικά, νομίζω ότι δεν έχει κανένα νόημα η διαδικασία της δεύτερης κάλπης».

«Εμείς με βάση το καταστατικό μας πρέπει να πάμε σε δεύτερο γύρο και από εκεί και πέρα ο δεύτερος θα εκτιμήσει αν χρειάζεται να πάμε, αλλά από ό,τι δείχνουν τα πράγματα είναι φανερό ότι και ο κ. Μητσοτάκης θέλει να πάμε μέχρι τέλους τη διαδικασία» είπε, εκτιμώντας ότι, σε κάθε περίπτωση, «δεν βλάπτει να ολοκληρωθεί η διαδικασία γιατί με αυτόν τον τρόπο δεν θα υπάρχει καμιά αμφισβήτηση από κανέναν οπότε θα κλείσει ομαλά αυτή η ιστορία».

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact