ΕΛΛΑΔΑ

Καταγγελίες: «Οι αστυνομικοί ήταν ουδέτεροι» στον τραμπουκισμό χρυσαυγιτών στο Πέραμα -Διατάχθηκε ΕΔΕ

Ενορκη διοικητική εξέταση διέταξε ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής, με αφορμή καταγγελίες για «ουδέτερη στάση» αστυνομικών στο επεισόδιο με την Χρυήσ Αυγή στο Πέραμα.

Οι καταγγελίες που έφτασαν στην ΕΛΑΣ αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί δεν επενέβησαν στο επεισόδιο που σημειώθηκε στο Α’ Δημοτικό Σχολείο Νέου Ικονίου, στο Πέραμα και τήρησαν ουδέτερη στάση.

Η υπόθεση θα διερευνηθεί και με προανάκριση και σχηματισμό δικογραφίας κατά παντός υπεύθυνου η οποία θα διαβιβαστεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Το πρωί της Τρίτης, ομάδα χρυσαυγιτών με επικεφαλής τον βουλευτή, Γιάννη Λαγό προπηλάκισε και απείλησε την διευθύντρια και το εκπαιδευτικό προσωπικό του δημοτικού σχολείου Νέου Ικονίου Περάματος, σχολείο που έχει επιλεγεί για την εκπαίδευση των προσφυγόπουλων.
 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact