ΕΛΛΑΔΑ

Κατάληψη από αντιεξουσιαστές στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Λάρισα [εικόνες]

Υπό κατάληψη είναι τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Λάρισα από ομάδα νεαρών «αλληλέγγυων».

Σύμφωνα με το eleftheria.gr χθες το βράδυ ομάδα περίπου 20 «αλληλέγγυων»-αντιεξουσιαστών που απαιτούσε την απελευθέρωση όσων είχαν συλληφθεί χθες το πρωί σε επιχείρηση – σκούπα της ΕΛΑΣ στη Θεσσαλονίκη εισέβαλε και κατέλαβε τα γραφεία του μπήκε αιφνιδιαστικά στα γραφεία του κόμματος που βρίσκονται στη διασταύρωση των οδών Μεγ. Αλεξάνδρου – Πατρόκλου – Δευκαλίωνος.

Οι αντιεξουσιαστέςδήλωσαν ότι κάνουν κατάληψη του χώρου , σε ένδειξη συμπαράστασης στους 70 περίπου συλληφθέντες της Θεσσαλονίκης, μετά από επιχείρηση εκκένωσης 3 κατειλημμένων κτιρίων στη συμπρωτεύουσα από ομοιδεάτες τους. 

Στα γραφεία εκείνη την ώρα, βρίσκονταν 5-6 άτομα της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ που συνεδρίαζαν, οι οποίοι αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν μετά την επιμονή των καταληψιών να καταλάβουν και να παραμείνουν στον χώρο.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact