ΖΩΔΙΑ

Πώς Το Κάθε Ζώδιο Καταστρέφει Άθελά Του Τη Σχέση Του;

Αιγόκερως

Παγωτό χειμωνιάτικα;

Πέρα από τη συναισθηματική κάλυψη, για σένα η σχέση επιτελεί ένα σημαντικό σκοπό: Βάζει μια τάξη στη ζωή σου. Αλλά υπερβολική τάξη, πολλές φορές. Τόσο που αν ο σύντροφός σου αποπειραθεί να την ανατρέψει, εσύ τσινάς. Και δεν συζητάμε αν σου προτείνει τίποτα «τρέλες».

Τι έκανε λέει; Να πάρουμε παγωτό; Ποιος τρώει παγωτό μες στο καταχείμωνο; Ποιος περπατάει στη βροχή χωρίς ομπρέλα έτσι για πλάκα; Εσύ πάντως όχι. Θα κρυολογήσεις και θα σου χαλάσουν τα παπούτσια.

Υδροχόος

Μπορείς και μόνος σου!

Εσύ πιστεύεις περισσότερο απ’ όλους στις απεριόριστες δυνάμεις των ανθρώπων και ακόμη περισσότερο στις ικανότητες εκείνου που αγαπάς. Γι’ αυτό και θέλεις να τον αφήνεις ελεύθερο να αναπτύξει τις δυνατότητές του… Μα, τι προχωρημένο! Τι απελευθερωμένο! Ναι, αλλά πώς θα πετάξει αν δεν τον αφήσεις; Πώς θα μάθει να κολυμπά αν είσαι από πίσω και τον κρατάς; Έτσι λοιπόν, εσύ θα κάθεσαι στην παραλία και θα του φωνάζεις από μακριά: «Μπορείς, μπορείς, είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρεις».

Και θα κρατάς την ουρίτσα σου απ’ έξω και τα ποδαράκια σου στεγνά. Μέχρι που κι ο άλλος θα βαρεθεί την τόση… ενθάρρυνση και θα πάει κάπου, όπου θα του δίνουν και κανένα χεράκι πρακτικής βοήθειας, πέρα από τα ωραία λόγια. Αφήνοντάς σε να αναρωτιέσαι γιατί επικαλέστηκε την έλλειψη υποστήριξης ως αιτία χωρισμού. Ο αχάριστος.

Ιχθύες

Αν είναι η μοίρα μου σημαδεμένη…

Γεννήθηκες για την καταστροφή. Όχι να την προκαλείς (ας πούμε), αλλά να τη βλέπεις να σου προκύπτει από παντού ολόγυρα. Δεν θεωρείς καθόλου απίθανο ένας αστεροειδής να μας ξεπαστρέψει ομαδικά σαν τους δεινόσαυρους, πόσο μάλλον να σου τύχουν όλα αυτά τα κακά που προοιωνίζει το σύμπαν, σε συνεργασία με την οικονομική κρίση, για να μην συνυπολογίσουμε και αυτό το διαβολικό άτομο που εποφθαλμιά τον άνθρωπο που αγαπάς.

Όλα μαζί, στο μίξερ. Το αποτέλεσμα είναι ότι ο πανικός που σπέρνεις ολούθε ξεπερνά τα δελτία ειδήσεων. Αν δε κάτι από όλα αυτά πραγματοποιηθεί, αλί και τρισαλί, συμφορά που μας βρήκε. Και το πρόσωπο που είναι δίπλα σου, όσο γερά νεύρα κι αν έχει, περνά διαρκώς μια δοκιμασία.

Πόσο πια να αντέξει ο άνθρωπος τόσες επερχόμενες συμφορές; Μαζί σου δεν ζει έναν έρωτα παρά ένα θρίλερ.

Πηγή:  ant1iwo.com

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact