ΚΟΣΜΟΣ

Καθηγήτρια κατηγορείται ότι έκανε σεξ με δύο ανήλικες μαθήτριές της

Σάλος στην Αυστραλία

Μπλεξίματα με την δικαιοσύνη της Αυστραλίας έχει μία 28χρονη καθηγήτρια καλλιτεχνικών, η οποία κατηγορείται για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων μαθητριών της που ισχυρίζονται ότι διατηρούσαν ερωτικές επαφές μαζί της.

Συγκεκριμένα, η 28χρονη καθηγήτρια καλλιτεχνικών που εργαζόταν σε σχολείο του Περθ της Αυστραλίας, βρίσκεται τώρα αντιμέτωπη με φυλάκιση έως και 20 ετών, καθώς κατηγορείται για ασέλγεια σε δύο μαθήτριες.

Οι δύο μαθήτριες, οι οποίες όπως αποκάλυψαν διατηρούσαν κρυφή ερωτική σχέση με την δασκάλα τους εδώ και δύο χρόνια, περιέγραψαν με κάθε λεπτομέρεια στις αρχές πώς η καθηγήτρια έπεισε τα κορίτσια να έχουν ερωτικές σχέσεις μαζί της όταν μάλιστα εκείνες ήταν στην ηλικία των 16 και 13 ετών.

Μέχρι στιγμής οι εισαγγελικές αρχές έχουν απαγγείλει στην 28χρονη δασκάλα κατηγορίες για σχεδόν 48 σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον των δύο κοριτσιών. Η καθηγήτρια απομακρύνθηκε από το σχολείο, μόλις έγιναν γνωστές οι καταγγελίες των δύο ανήλικων κοριτσιών και η δίκη της θα γίνει τον Μάιο, σύμφωνα με την DialyMail.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact