ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατρούγκαλος: Το δημοψήφισμα είναι συνέχιση διαπραγμάτευσης με καλύτερα μέσα

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου

«Είναι προφανές ότι οι δανειστές προσπαθούν ασκώντας ακόμη μεγαλύτερη πίεση να ματαιώσουν το δημοψήφισμα», σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Γιώργος Κατρούγκαλος, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, καθώς ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.

Ο κ. Κατρούγκαλος κάλεσε «να μείνουμε ψύχραιμοι» και «να δούμε ποιο είναι το συμφέρον» της χώρας.

«Αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη μια διαδικασία δημοψηφίσματος» και «ο λαός πρέπει να μιλήσει», δήλωσε, προσθέτοντας πως όταν μιλήσει «θα πει βροντερό όχι». Όπως είπε, «το δημοψήφισμα είναι τρόπος διαπραγμάτευσης και όχι τρόπος για να φύγουμε από το ευρώ».

Ο ίδιος χαρακτήρισε το δημοψήφισμα «συνέχιση διαπραγμάτευσης με καλύτερα μέσα», ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο Συνόδου Κορυφής, μέσα στη βδομάδα.

«Θα υπάρξει αναλυτική ανακοίνωση από το οικονομικό επιτελείο ώστε αύριο ο ελληνικός λαός να είναι πλήρως ενήμερος», σημείωσε αναφορικά με τα capital controls.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact