ΕΛΛΑΔΑ

Κεταμίνη βρέθηκε στον οργανισμό της 9χρονης Τζωρτζίνας

Νέες διαστάσεις στο απόλυτο θρίλερ με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα δίνουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως.

Στον οργανισμό της Τζωρτζίνας έχει εντοπιστεί μία ουσία που δεν χορηγήθηκε στην 9χρονη από τους γιατρούς του νοσοκομείου.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε στο Live News ο αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλος, η ουσία που χορηγήθηκε στον οργανισμό της Τζωρτζίνας είναι η κεταμίνη.

Πρόκειται για ουσία που χρησιμοποιείται σε μεγάλες ποσότητες για την αναισθησία των ζώων και σε μικρές ποσότητες για αντικαταθλιπτικά. Αν χορηγηθεί σε μεγάλες δόσεις μπορεί να οδηγήσει σε θάνατο στους ανθρώπους.

Στην ιατρική η ουσία κεταμίνη χρησιμοποιείται μόνο σε διαδικασίες διασωλήνωσης ή όταν χρησιμοποιείται μία ήπια νάρκωση. Μάλιστα, σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, η ουσία κεταμίνη δεν χρησιμοποιήθηκε στη Τζωρτζίνα, όπως αναφέρει η πλευρά των γιατρών.

Οι αστυνομικοί, μάλιστα, που ερευνούν την υπόθεση, ρώτησαν τους γιατρούς αν έχουν χορηγήσει ποτέ κεταμίνη στη Τζωρτζίνα. Οι γιατροί ήταν κατηγορηματικοί στην απάντησή τους: «Ποτέ».

Ακόμη, βέβαια, δεν έχει γίνει γνωστό σε τι ποσότητα δόθηκε στον οργανισμό της Τζωρτζίνας η κεταμίνη. Πάντως, η ουσία κεταμίνη, όπως τονίζει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αν δοθεί σε μεγάλη ποσότητα, μπορεί να προκαλέσει ασφυκτικό θάνατο μέσα σε 20 λεπτά το πολύ.

(reader)

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact