ΚΟΣΜΟΣ

«ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ» απο τον Βλάντιμιρ Πούτιν…

Τα καλοκαίρια είναι επίσης μεγάλα και ζεστά, με τις θερμοκρασίες των 25 βαθμών να παρέχουν το ιδανικό κλίμα μέσα στο οποίο μπορούν να εξερευνηθούν τα συγκλονιστικά τοπία της περιοχής.

Ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έχει εγκρίνει τα φυλλάδια πωλήσεων, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τον πληθυσμό και την οικονομία μίας σημαντικά υπανάπτυκτης περιοχής, βρίσκοντας πάτημα στους δυσαρεστημένους Βρετανούς πολίτες, οι οποίοι πλήττονται από τις χαοτικές τιμές των ενοικίων και όχι μόνο. Ο υπουργός Ανάπτυξης της Άπω Ανατολής της Ρωσίας Αλεξάντερ Γκαλούσκα, είπε πως υπάρχει ήδη ενδιαφέρον, καθώς έχει δεχτεί σημαντικό αριθμό αιτήσεων.

Ο Πούτιν ψάχνει για 300 άτομα που θα καταλάβουν την ακατοίκητη περιοχή, η οποία θα μπορούσε να προσφέρει ένα νέο ξεκίνημα για εκείνους που είναι απογοητευμένοι με τη ζωή στη Βρετανία, ανοίγοντας έτσι τη ρωσική πόρτα διάπλατα σε περίπτωση ενός ενδεχόμενου Brexit.

Φυσικά ο Ρώσος πρόεδρος δεν υπόσχεται μία ζωή γεμάτη χλιδή. Υπογράμμισε ότι θα παρέχει «την ελάχιστη υποδομή» της περιοχής, ενώ περιγράφοντας τη δομή του έργου, όσοι είναι πρόθυμοι να κάνουν το ταξίδι των 5000 μιλίων θα ανταμειφθούν με σπίτι έκτασης όσης ενός ποδοσφαιρικού γηπέδου, στο οποίο θα πρέπει να ξεκινήσουν ένα αγρόκτημα ή κάποια επιχείρηση.

Η μόνη παγίδα του όλου εγχειρήματος είναι ότι οι Βρετανοί θα πρέπει να παραμείνουν για πέντε χρόνια πριν πάρουν οριστικά την ιδιοκτησία του νέου σπιτιού τους. Σε αυτό το στάδιο, όσοι τα καταφέρουν θα πάρουν τη ρωσική υπηκοότητα και τη δύναμη να συνεχίσουν να ζουν στην περιοχή ή να πουλήσουν την περιουσία τους.

Ωστόσο όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, το εγχείρημα του Πούτιν αποσκοπεί στην έναρξη σχέσεων με την Μεγάλη Βρετανία, σε περίπτωση που αποφασιστεί τελικά να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση, σε μία προσπάθεια απόκτησης ενός πανίσχυρου συμμάχου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact