ΚΟΣΜΟΣ

Κλειστό και σήμερα το Λούβρο λόγω κορονοϊού

Ουρές έξω από τα εκδοτήρια – Αποχωρούν απογοητευμένοι οι τουρίστες

Το Λούβρο παραμένει προς το παρόν κλειστό και σήμερα, καθώς η διεύθυνση και οι εργαζόμενοι πραγματοποιούν συνάντηση για τους κινδύνους του κορονοϊού.

Επιγραφή στην κεντρική είσοδο του μουσείου αναφέρει σε πολλές γλώσσες: «Σήμερα το Λούβρο θα καθυστερήσει να ανοίξει. Θα σας ενημερώσουμε το συντομότερο δυνατό για την πιθανή ώρα λειτουργίας του. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση».

Στο μεταξύ αρκετές δεκάδες τουρίστες είχαν σχηματίσει ουρά έξω από το εκδοτήριο εισιτηρίων, όμως αρκετοί απογοητεύθηκαν και αποχώρησαν.

Το Λούβρο είχε παραμείνει κλειστό και χθες Κυριακή για όλη την ημέρα καθώς οι εργαζόμενοι του επικαλέστηκαν το δικαίωμα να μην εργαστούν εξαιτίας της επιδημίας του νέου κοροναϊού, ανακοίνωσε η διεύθυνση.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact