ΚΑΙΡΟΣ

«Κοκκινίζει» ο υδράργυρος το Σαββατοκύριακο

Οι υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στη Βόρεια Ευρώπη θα επικρατήσουν σταδιακά και στη χώρα και το Σαββατοκύριακο η θερμοκρασία θα φτάσει τους 38 βαθμόυς ενώ τοπικά σε κάποιες περιοχές θα αγγίξει και τους 39!

Ήδη την Παρασκευή στα Τρίκαλα, ο υδράργυρος καρφώθηκε στους 42 βαθμούς Κελσίου!

Η πρόγνωση του καιρού για το Σαββατοκύριακο, 24 και 25 Ιουνίου 2017 σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ).

Καιρός για μπάνιο το Σαββατοκύριακο καθώς η άνοδος της θερμοκρασίας αν και μικρή είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα οδηγήσει πολλούς στις παραλίες για μια ανάσα δροσιάς.

Ειδικότερα το Σάββατο (24/6/2017), σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις να αναπτύσσονται στα ηπειρωτικά με πιθανότητα σποραδικών όμβρων στα ορεινά και μεμονωμένων καταιγίδων στα βόρεια. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τους ανέμους να πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 36 βαθμούς κελσίου ενώ στα παραθαλάσσια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στη Θεσσαλονίκη με τοπικές νεφώσεις να αναπτύσσονται τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα γύρω ορεινά. ΟΙ άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ με την θερμοκρασία να κυμαίνεται μεταξύ 20 και 36 βαθμούς κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση για την υπόλοιπη χώρα

Μακεδονία, Θράκη
Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με σποραδικούς όμβρους η μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 19 έως 36 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με σποραδικούς όμβρους στα ορεινά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία στο Ιόνιο δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 20 έως 35 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος. Παροδικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά της Θεσσαλίας.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 19 έως 37 και κατά τόπους έως 38 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Αίθριος.
Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 20 έως 32 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Γενικά αίθριος.
Άνεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα νότια τοπικά 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 21 έως 34 βαθμούς κελσίου.

Μυτιλήνη
Γενικά αίθριος.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 22 έως 34 βαθμούς κελσίου.

Ο καιρός την Κυριακή (25/6)
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Κυριακή, 25 Ιουνίου σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ με τοπικές νεφώσεις να αναπτύσσονται τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με σποραδικούς όμβρους κυρίως στα δυτικά όπου και θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στα δυτικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά ως προς τις μέγιστες τιμές.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact