SOCIAL MEDIA, ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κωνσταντοπούλου: Ο Τσίπρας θέλει να χριστεί νέος αρχιερέας της διαπλοκής

Τα «πυρά» της κατά της κυβέρνησης και του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ξανά, μέσω Twitter, η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Το βράδυ της Πέμπτης και ενώ στη Βουλή ήταν σε εξέλιξη η συζήτηση επί της τροπολογίας για τους τηλεοπτικούς σταθμούς, η τέως Πρόεδρος της Βουλής άρχισε να σχολιάζει με αιχμηρά «τιτιβίσματα» τις δηλώσεις του πρωθυπουργού τον οποίο αποκάλεσε, μάλιστα, «αρχιερέα» της διαπλοκής.

«Δυστυχώς κίνητρο του Αλέξη Τσίπρα δεν είναι η σύγκρουση με τη διαπλοκή, αλλά να χρισθεί ο νέος αρχιερέας της», έγραψε στο Twitter.

Σύμφωνα με την κυρία Κωνσταντοπούλου, σήμερα, ο πρωθυπουργός έκανε καινοφανείς ερμηνείες του Συντάγματος και όπως υπογράμμισε, «το δυστύχημα είναι ότι δεν υπάρχει κανείς στη Βουλή να το υπερασπισθεί».

Κατά την τέως Πρόεδρο της Βουλής, είναι σαφές ότι οι Αλέξης Τσίπρας και Νίκος Παππάς δεν θέλουν διαγωνισμό για άδειες,αλλά απ’ ευθείας ανάθεση, με εντολείς τους εαυτούς τους.

Τα tweets της Ζωής Κωνσταντοπούλου

zoe

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact