ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Κώστας Βουτσάς: Η πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με τον νεογέννητο Φοίβο!

Την απόλυτη ευτυχία βιώνουν ο Κώστας Βουτσάς και η Αλίκη Κατσαβού μετά τον ερχομό του γιου τους.

“Από την ώρα που γεννήθηκε δεν έχω σταματήσει να κλαίω. Αυτό το παιδί μου έδωσε τουλάχιστον 20 χρόνια ζωής”, λέει γεμάτος συγκίνηση ο Κώστας Βουτσάς και φωτογραφίζεται για το Down Town αγκαλιά με τον γιο του.

Ο μικρός Φοίβος γεννήθηκε την Παρασκευή 22 Ιουλίου στις 2 και 10 το μεσημέρι και οι γονείς του έδωσαν μια μεγάλη υπόσχεση… να τον κάνουν ευτυχισμένο!

“Αξίζει όλες τις θυσίες του κόσμου”, αναφέρει η Αλίκη Κατσαβού και εξομολογείται: “Τα μάτια μου γέμισαν δάκρυα… Αυτό που θυμάμαι από τον τοκετό είναι μόνο να τον σφίγγω στην αγκαλιά μου και να του λέω: “είμαι εδώ παιδάκι μου”!”.

Όσο για τα πρώτα λόγια που είπε στον άντρα της, όταν τον συνάντησε ήταν: “Μόλις βγήκα από το χειρουργείο είπα στον Κώστα: Σε ευχαριστώ μου έκανες το ομορφότερο δώρο της ζωής μου”.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact