ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουρουμπλής: Πολύ σκληρός για να πεθάνει ο Τσίπρας

«Εκτιμάμε τη στάση των αγροτών και δεν θα τους ξεχάσουμε στο μέλλον»

Για το μέλλον της κυβέρνησης, το μεγάλο θέμα του προσφυγικού, τα μπλόκα των αγροτών, αλλά και τις δημοσκοπήσεις που δίνουν προβάδισμα στη ΝΔ μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Κουρουμπλής.

«Η Ιθάκη του Τσίπρα είναι η ρύθμιση του χρέους. Ο Τσίπρας να ξέρετε πως είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει και θα καταφέρει να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο. Όλοι όσοι βάλλουν εναντίον της κυβέρνησης θα πρέπει να κάνουν υπομονή τέσσερα χρόνια και τότε θα δούμε» είπε για την κυβέρνηση ο υπουργός.

Για το μεταναστευτικό ζήτημα ο κ. Κουρουμπλής σημείωσε «η Ελλάδα θα συνεχίσει να αντιμετωπίζει το ζήτημα με ανθρωπιά και μακροπρόθεσμα θα κερδίσει και από αυτή της τη στάση και από αυτή της τη συμπεριφορά».

Αναφερόμενος στους αγρότες σημείωσε πως η κυβέρνηση εκτιμά τη στάση των αγροτών και την κατανόηση που έχουν επιδείξει και δεν θα τους ξεχάσει στο μέλλον.

Τέλος σε σχετική ερώτηση για την πρόσφατη δημοσκόπηση που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ χθες και δείχνουν διαφορά 6,5 μονάδων στην πρόθεση ψήφου από τη Νέα Δημοκρατία, ο υπουργός δεν θέλησε να τοποθετηθεί και αρκέστηκε να τονίσει αστειευόμενος «τη διαφορά αυτή την βλέπετε εσείς, εγώ όπως γνωρίζετε δεν βλέπω».

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact