ΕΛΛΑΔΑ

Κρίσιμη σύσκεψη των αγροτών στη Νίκαια σήμερα -Κομμένη στα δύο η Ελλάδα

Για την πορεία των κινητοποιήσεών τους συνεδριάζουν σήμερα οι αγρότες, την ώρα που η Ελλάδα παραμένει κομμένη στα δύο, εξαιτίας των μπλόκων.

Στη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στη Νίκαια, οι αγρότες θα αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους. Για σήμερα εξετάζουν το άνοιγμα της Εθνικής στα Τέμπη από τις 12:00 το μεσημέρι μέχρι τις 18:00 το απόγευμα για να αποσυμφορηθεί η κατάσταση και στη συνέχεια να προχωρήσουν και πάλι σε 24ωρο αποκλεισμό.

Πάντως, μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι θα παραμείνει κλειστή η εθνική οδός στο συγκεκριμένο σημείο, ενώ κλειστές θα μείνουν για κάποιες ώρες και εναλλακτικές διαδρομές. Κυκλοφοριακό «έμφραγμα» έχει προκληθεί και στη Βόρεια Ελλάδα, με τους αγρότες να έχουν προχωρήσει σε 24ωρους αποκλεισμούς σε κεντρικές αρτηρίες: στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Αθήνας, στα Μάλγαρα, την Χαλκηδόνα, αλλά και την Εγνατία Οδό και τις παρακάμψεις από τη Θεσσαλονίκη ως τον Έβρο.

Εως τις 12 σήμερα θα είναι κλειστή και η παλιά εθνική οδός, με αποτέλεσμα οι οδηγοί να μην μπορούν να περάσουν για την ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Κλειστά είναι τα Κερδύλια, η Χρυσούπολη Καβάλας, η Ξάνθη στην γέφυρα του Νέστου και στον κόμβο της Κομοτηνής.

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact