ΕΛΛΑΔΑ

Ξαπλώστρες «φωτιά» στις παραλίες κοντά στην Αθήνα: Από 40 έως και 180 ευρώ για μια βουτιά το Σαββατοκύριακο

Φωτιά» έχουν πάρει οι τιμές στις ξαπλώστρες για μία βουτιά το Σαββατοκύριακο στις παραλίες που βρίσκονται κοντά στην Αθήνα, με τις τιμές να ξεκινούν από τα 40 ευρώ και να φτάνουν έως και τα 180 ευρώ.

«Ή που θα πάτε σε δύο σετ, που είναι ή των 40 ή των 50 (ευρώ), ανάλογα με την σειρά που θα καθίσετε, ή αν θέλετε μπορείτε να καθίσετε σε ένα από τα κρεβάτια μπροστά, που είναι στα 80 ευρώ και είναι μέχρι 4 άτομα.

Οι τρεις πρώτες σειρές, Α, Β, Γ, είναι στα 50 ευρώ, η Δ και Ε είναι στα 40 ευρώ» αναφέρει η υπεύθυνη παραλίας στο Πόρτο Ράφτη σε ρεπορτάζ της εκπομπής Live News του Mega.

Σε σχέση με πέρυσι οι τιμές στα beach bar της Αττικής έχει αυξηθεί από 10% έως 15%. Οι τιμές στη Βουλιαγμένη και στο Καβούρι κυμαίνονται κοντά στα 40 ευρώ τις καθημερινές, ενώ το Σαββατοκύριακο φτάνουν και τα 180 ευρώ.

«Είναι 40 ευρώ τις καθημερινές το σετ και 80 το σαββατοκύριακο. Οι καμπάνες είναι στα 110 τις καθημερινές και 180 το σαββατοκύριακο. Ένα έξτρα πουφ είναι στα 40 ευρώ το Σαββατοκύριακο, στα 20 τις καθημερινές» λέει η υπεύθυνη παραλίας.

Πιο χαμηλές οι τιμές είναι στη Βάρκιζα και στις παραλίες του Σουνίου. Τα σετ ξεκινούν από τα 40 ευρώ και φτάνουν τα 120 ευρώ το Σαββατοκύριακο.

Όσο για τον Άλιμο και τη Βούλα, οι τιμές τις καθημερινές ξεκινούν από τα 10 ευρώ, ενώ το Σαββατοκύριακο αγγίζει τα 40 ευρώ.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σοκ από τη σφαγή στη πόλη Μπούσα της Ουκρανίας

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που βλέπουν…

Κάρλα Ντελ Πόντε: Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Πούτιν

«Είναι εγκληματίας πολέμου» Η πρώην Γενική Εισαγγελέας του…

Μπάμπα Βάνγκα: «Ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα γίνει…»

Προφητεία για τη Ρωσία και τον Πούτιν είχε…
contact