ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

«Ξεκληρίζονται» τα ζευγάρια του «Survivor All Star» – Θρίλερ με Σάκη-Μαριαλένα

Μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Βρισηίδας, η οποία άφησε τον Σπύρο Μαρτίκα μόνο στον Άγιο Δομίνικο, ακολούθησε χθες η αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, με απόφαση του τηλεοπτικού κοινού.

Έτσι χωρίς την επί χρόνια σχέση του έμεινε και ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Ως εκ τούτου όλα τα βλέμματα έχουν στραφεί στον Σάκη Κατσούλη και στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, καθώς ο νικητής του «Survivor 4» φαίνεται πολύ πεσμένος ψυχολογικά και σκέφτεται… σύμφωνα με την κοπέλα του, σοβαρά να φύγει κι αυτός οικειοθελώς από το «Survivor All Star».

Τι είπε η Μαριαλένα

Δύσκολα περνά η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης στο Survivor All Star καθώς το ζευγάρι βρίσκεται σε διαφορετικές ομάδες. Μετά το νέο αγώνισμα ασυλίας και την ήττα της κόκκινης ομάδας, η παίκτρια των μπλε μίλησε στην κάμερα, δηλώνοντας πως ο σύντροφός της σκέφτεται να εγκαταλείψει το ριάλιτι επιβίωσης.

«Σήμερα ο Σάκης με κάτι νοήματα που μου έκανε -γιατί δεν έχουμε την επικοινωνία που θα θέλαμε- κατάλαβα ότι θέλει να φύγει, να αποχωρήσει και φαίνεται αυτό από την μεριά του. Δεν είναι ο Σάκης που έχω συνηθίσει να βλέπω. Προσπάθησα να του εξηγήσω ότι μείνε κι είμαστε μαζί στα πάντα και πιστεύω ότι τον καθησύχασα, αλλά δεν έχει βρει κάποιο αποκούμπι στην ομάδα του έτσι ώστε να ανοιχτεί και να πει τους προβληματισμούς του. Αντικειμενικά έχει ζήσει το Survivor μαζί μου», ανέφερε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Εγώ είμαι πιο ανοιχτή κι ο Σάκης πιο κλειστός κι αυτό ίσως τον έχει ρίξει ψυχολογικά, ότι δεν είμαστε μαζί και σε συνδυασμό με όσα έχει στο κεφάλι του με τις επιχειρήσεις του έξω, την πείνα, πιστεύω ότι το έχει σκεφτεί να αποχωρήσει. Αλλά θέλω να πιστεύω ότι δεν θα αποχωρήσει γιατί αν τελικά αποφασίσει να αποχωρήσει, θα αποχωρήσω κι εγώ», ξεκαθάρισε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο Survivor All Star.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact