ΕΛΛΑΔΑ

«Ξεσηκώθηκαν» ακόμα και αριστεροί με την εικόνα των αλλοδαπών στο Σύνταγμα

Γυναίκες ούτε για δείγμα – «Δεν θέλουμε τέτοια πολυπολιτισμικότητα».

Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν τις τελευταίες 48 ώρες από την Γιορτή του Δήμου Αθηναίων στο Σύνταγμα, με αφορμή την αλλαγή του χρόνου.

Αυτό γιατί στην ιστορική πλατεία της Αθήνας, κατά την γιορτή της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, δεν υπήρχε γυναίκα ούτε για δείγμα, καθώς ο χώρος είχε κατακλυστεί από μουσουλμάνους παράνομους μετανάστες.

Τα σχόλια είναι χαρακτηριστικά:

Ακόμα και η, αριστερών φρονημάτων, Αφροδίτη Μάνου, η οποία δύσκολα θα κατηγορηθεί για ρατσισμό, σχολίασε:

Πολλοί φοβούνται πως αργά ή γρήγορα, αν συνεχιστεί όλο αυτό με τους αλλοδαπούς που κατακλύζουν το Κέντρο της Αθήνας. Η ελληνική πρωτεύουσα θα μετατραπεί σε Κολωνία, όπου το 2016, εν μέσω πρωτοχρονιάτικων πυροτεχνημάτων, ένα πλήθος εξαγριωμένων παράνομων μεταναστών επιτέθηκαν σεξουαλικά σε φοβισμένες γυναίκες.

Σύμφωνα, τότε, με την αστυνομία, τα περιστατικά αυτά καταγράφηκαν στο πλέον πολυσύχναστο σημείο της Κολωνίας, μεταξύ του Κεντρικού Σιδηροδρομικού Σταθμού και του ιστορικού Καθεδρικού της Κολωνίας, παρουσιάζοντας «μια εντελώς νέα διάσταση εγκληματικών πράξεων».

Αυτή η «νέα διάσταση» απειλεί για τα καλά και την Ελλάδα…

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact