ΕΛΛΑΔΑ

Κυριακές γεμάτες γεύση στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Από την Κυριακή 13 Νοεμβρίου επιστρέφει το «The Margi Brunch» στην ηλιόλουστη εξωτική αυλή του ξενοδοχείου «The Margi» με ξεχωριστά πιάτα για μικρούς και μεγάλους βασισμένα σε πρώτες ύλες από τη Margi Farm.

Δια χειρός του Executive Chef, Παναγιώτη Γιακαλή, τα κυριακάτικα πρωινά γεμίζουν με εκλεκτούς και πρωτότυπους γευστικούς συνδυασμούς που καλύπτουν τις προσδοκίες όλων.

Το μενού περιλαμβάνει παρασκευές αυγών, όπως Florentine benedict, απολαυστικά croquet-Madame από τη φάρμα του ξενοδοχείου, καθώς και δροσερές σαλάτες.

Όσον αφορά τα κυρίως πιάτα, οι προτάσεις ποικίλουν από ζουμερό Burger από angus beef μέχρι λαχταριστή σπαγγέτι carbonara! Η εμπειρία ολοκληρώνεται με ιδιαίτερες επιλογές γλυκών, όπως τα λαχταριστά pancakes με maple syrup.

Για κρατήσεις: 210 8929160

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact