ΚΟΣΜΟΣ, ΚΥΠΡΟΣ

Μια Κύπρια και ένας Κύπριος ανάμεσα στους τραυματίες των Βρυξελλών

Δύο τραυματίες από την Κύπρο περιλαμβάνονται στα θύματα των εκρήξεων που συγκλόνισαν σήμερα τις Βρυξέλλες.

Πρόκειται για μια Κύπρια που τραυματίσθηκε ελαφρά από την έκρηξη στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών κι έναν Κύπριο που τραυματίστηκε από την έκρηξη στο μετρό.

Μιλώντας στο κρατικό κανάλι ο Γενικός διευθυντής του Υπ. Εξωτερικών Αλέξανδρος Ζήνων σημείωσε ότι η τραυματίας, που ταξίδευε μέσω Βρυξελλών, είναι καλά στην υγεία της και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.
Για το περιστατικό έχουν ενημερωθεί οι οικείοι της.

Μέχρι τώρα δεν υπάρχει πληροφόρηση για την κατάσταση του δεύτερου τραυματία.

Στο μεταξύ ανακοίνωση του υπουργείου εξωτερικών προτρέπει όσους Κύπριους βρίσκονται στις Βρυξέλλες να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών ασφάλειας.

Η Πρεσβεία της Κύπρου στο Βέλγιο και η Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Κύπρου στην Ε.Ε. είναι σε επαφή με τις αρμόδιες αρχές του Βελγίου για παροχή πρόσθετων πληροφοριών.

Παρακαλούνται επίσης όσοι έχουν συγγενείς τις Βρυξέλλες για διακοπές ή εργασία και επιθυμούν να ενημερώσουν το Υπουργείο Εξωτερικών για σκοπούς καταγραφής να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 22801000, 7395111, 99660129 και στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις cycc@mfa.gov.cy και dutyofficer@mfa.gov.cy. Επίσης όσοι βρίσκονται στις Βρυξέλλες μπορούν να καλούν το τηλέφωνο 00322739511.

Πηγή: philenews.com

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact