ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΛΑ.Ε. για Τσίπρα: Φοβισμένος, ψευδόμενος και απολογητικός

«Εμφανίστηκε ως ακραιφνής ηγέτης μιας νέας τυφλά ευρώπληκτης δεξιάς»

«Αμυντικός, φοβισμένος, ψευδόμενος και απολογητικός εμφανίστηκε ο Τσίπρας στο ΣΚΑΪ με τον Αλέξη Παπαχελά», σχολιάζει η Λαϊκή Ενότητα σχετικά με τη χθεσινοβραδινή συνέντευξη του πρωθυπουργού στον ΣΚΑΪ.

«Και κυρίως ο Τσίπρας εμφανίστηκε ως ακραιφνής ηγέτης μιας νέας τυφλά ευρώπληκτης δεξιάς, έτοιμος να κάνει ό,τι του ζητηθεί από τους πιστωτές και κυρίως έτοιμος να συνεχίσει το ξεπούλημα της χώρας και την εξαθλίωση του ελληνικού λαού», συμπληρώνει.

Κάνοντας λόγο για «ένα κρεσέντο αποπροσανατολισμού του λαού και της δημόσιας συζήτησης από τα τραγικά οικονομικά, κοινωνικά αλλά και εθνικά αδιέξοδα της χώρας», σημειώνει πως «ο Αλ. Τσίπρας πέταξε επικίνδυνα τη μπάλα στην εξέδρα αναφερόμενος ουσιαστικά σε προεδρικό καθεστώς στη χώρα, με εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας από το λαό και ζητώντας δημοψηφίσματα για να επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος, να γράφει τα αποτελέσματά τους στα παλιά του τα παπούτσια και να μετατρέπει το άσπρο σε μαύρο.

Ο Αλ. Τσίπρας γίνεται όλο και πιο επικίνδυνος και καταστροφικός, μαζί με το νεομνημονιακό ΣΥΡΙΖΑ, για τη χώρα, τον ελληνικό λαό και κυρίως για τη νεολαία».

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact