Μια απίστευτη τραγωδία παίχτηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην Εγκλουβή της Λευκάδας, όταν μια 24χρονη τουρίστρια από την Τσεχία σωριάστηκε κάτω την ώρα που ο φίλος της της έκανε πρόταση γάμου.
Το νεαρό ζευγάρι, 25 και 24 χρονών, είχε πάει στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία, εκεί όπου ο νεαρός είχε στήσει το σκηνικό για να της ζητήσει να τον παντρευτεί. Μόλις της έκανε την πρόταση, η κοπέλα ζαλίστηκε και έπεσε λιπόθυμη στο έδαφος.
Ο άνθρωπος τα έχασε, προσπαθούσε πανικόβλητος να βρει βοήθεια και τελικά ειδοποιήθηκαν η Πυροσβεστική, ο στρατός και το ΕΚΑΒ, που την παρέλαβε και την πήγε στο νοσοκομείο Λευκάδας.
Οι γιατροί εκεί διαπίστωσαν ότι είχε πάθει μεγάλη εγκεφαλική αιμορραγία, την διασωλήνωσαν αμέσως και την μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο Χατζηκώστα στα Γιάννενα, όπου δίνει τεράστια μάχη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και η κατάστασή της είναι πάρα πολύ κρίσιμη.
Ο σύντροφός της είναι σε κατάσταση σοκ, δεν μπορεί να πιστέψει πως η πιο ευτυχισμένη στιγμή τους έγινε ξαφνικά εφιάλτης, με τη γυναίκα του να παλεύει για τη ζωή της.