ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Δευτέρα 19 Νοεμβρίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Έντονες συζητήσεις μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον σε αναγκάζουν να πάρεις σκληρή θέση και να ψυχρανθείς με αγαπημένα πρόσωπα. Απέφυγε το όσο μπορείς και αργότερα θα σου δοθεί η ευκαιρία να βάλεις τα πράγματα σε τάξη με πιο ήρεμο τρόπο. Δέχεσαι συμπαράσταση εκεί που δεν το περιμένεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου σε ευνοεί και η σχέση σου θα πάρει άλλη τροπή προς το καλύτερο. Μπαίνεις σε περίοδο που πολλά θέματα που σε προβληματίζουν θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι είσαι σε ευνοϊκή πλανητική περίοδο(σε ευνοεί η Αφροδίτη που είναι στο ζώδιο σου) που θα κάνεις νέα σχέση έτσι ακριβώς όπως την ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς πάντα και πετυχαίνεις αυτό που θέλεις στην δουλειά σου. Σήμερα μπορείς να περάσεις χαλαρά και ευχάριστα. Τα έξοδα που έχεις συνεχίζονται και αγχώνεσαι πολύ με αυτή την κατάσταση. Αυτό που σε διαβεβαιώ είναι να ηρεμήσεις και να ξέρεις ότι έρχονται καλύτερες μέρες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Ο προγραμματισμός και η συνέπεια προς αυτόν είναι το θέμα που πρέπει να εστιάσεις τώρα καθώς έκτακτα έξοδα μπαίνουν σε πρώτο πλάνο και απαιτούν άμεση κάλυψη. Μην ξοδεύεις αν δεν είναι απόλυτη ανάγκη ώστε να είσαι σε ετοιμότητα όταν θα χρειαστεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να εμπιστευτείς τον σύντροφό σου, που έχει πάρα πολλά να σου δώσει. Μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε σήμερα να περάσεις όσο πιο χαλαρά γίνεται. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι άσχημα αυτή την περίοδο παρόλο που έχεις πολλά έξοδα. Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις όλα με τον καλύτερο τρόπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Σοβαρές αποφάσεις απαιτείται να πάρεις τώρα και δεν πρέπει να βιαστείς. Η κατάσταση είναι εξαιρετικά αμφίβολη και οι πληροφορίες που έχεις δεν είναι αρκετές ακόμη για να βγάλεις ρεαλιστικά συμπεράσματα. Περίμενε λίγο ακόμα και αργότερα θα έχεις πιο σφαιρική εκτίμηση ώστε να μπορέσεις να αποφασίσεις σωστά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα συναισθήματά σου είναι ξεκάθαρα αρκεί να το δώσεις να το καταλάβει και ο σύντροφός σου. Απόφυγε να προσπαθήσεις να λύσεις προβλήματα που υπήρχαν στο παρελθόν. Καλό θα είναι να τα ξεχάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα αλλά όλα αυτά άστα για αύριο. Σήμερα φρόντισε να ξεκουραστείς. Συνεχίζουν να σε προβληματίζουν τα οικονομικά σου αλλά τα έχεις φέρει σε πολύ καλό σημείο. Θα μπεις σε περίοδο που θα αρχίσουν να ισορροπούν.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact