ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 12 Μαρτίου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η Αφροδίτη στους Ιχθύες σου ζητά να κάνεις μια «στάση» στις δραστηριότητές σου, επιλέγοντας να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις, πριν οι πολλαπλές πιέσεις που δέχεσαι σου κάνουν κάποια «ζημιά». Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο σε βοηθά να αντλήσεις τις κατάλληλες πληροφορίες, ώστε συνειδητοποιήσεις ότι μένοντας μόνος/η, μπορείς να αφοσιωθείς απερίσπαστος/η στις «εσωτερικές» ανάγκες σου αλλά και να ερμηνεύσεις σωστά όλα όσα γίνονται στο παρασκήνιο.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη ξεμπλοκάρει την εξέλιξη μιας υπόθεσης σου και σου δίνει την δυνατότητα να απολαύσεις τα… καλά της ζωής! Ακόμη λοιπόν κι αν έχεις ταλαιπωρηθεί από μια πρόσφατη δοκιμασία, η συνέχεια θα σε αποζημιώσει.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Ταύρο τονίζει κυρίως οικονομικά θέματα κι ίσως κάποια στιγμή χρειαστεί η δραστική παρέμβασή σου σε μια υπόθεση, είτε για να «αρπάξεις» μια ευκαιρία, είτε για να αποτρέψεις μια σημαντική ζημιά αλλά σε κάθε περίπτωση μπορείς να τα καταφέρεις. Γενικότερα, στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων σου αναμένεται να βρεθούν καταθέσεις, δάνεια, ασφάλειες ή φορολογικές ρυθμίσεις.
Ερωτικά
Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη θα σου είναι δύσκολο να συγκρατήσεις τις επιθυμίες σου κι αν δεν έχεις δίπλα σου τον κατάλληλο άνθρωπο για να τις μοιραστείς, μπορεί να παρασυρθείς σε επιλογές που ναι μεν υπόσχονται τον «παράδεισο» αλλά ίσως σε εκθέσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Ταύρο ενδέχεται να συμβάλλει σε μια αστάθεια στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι ίσως κάποια στιγμή χρειαστεί να βάλεις φρένο σε παράλογες απαιτήσεις, που απειλούν να διαταράξουν την καθημερινότητά σου. Επιπλέον, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη σε καλεί να ασχοληθείς άμεσα με τα προβλήματα και τις ανάγκες ενός αγαπημένου σου προσώπου, που φαίνεται να σε χρειάζεται.
Ερωτικά
Ένα ισχυρό πάθος μπορεί εύκολα να σε φέρει «εκτός εαυτού», ενεργοποιώντας τις αδυναμίες και τα ελαττώματά σου. Και ίσως το πρώτο που θα πρέπει να θυμάσαι είναι ότι σε αυτήν την ζωή δεν μπορείς να τα έχεις όλα κι όπως τα θέλεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Ίσως ήρθε ο καιρός να ασχοληθείς περισσότερο με την υγεία και την διατροφή σου, παίρνοντας κάποιες αποφάσεις που θα συμβάλλουν στην συνολική ευεξία σου. Ίσως μάλιστα η αφορμή να σου δοθεί από μια μικρή αδιαθεσία, η οποία ωστόσο είναι περαστική. Επιπλέον, η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να επικεντρωθείς σε ζητήματα που αφορούν στην δουλειά σου, καλύπτοντας έκτακτες ανάγκες και «αρρυθμίες».
Ερωτικά
Ενώ εσύ πορεύεσαι «μέσα στην καλή χαρά», θεωρώντας ότι κανείς ή καμία δεν έχει λόγους να θέλει να σε βλάψει, στην πραγματικότητα γίνονται πολλές παρασκηνιακές ενέργειες που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την σχέση σου ή συνολικά την προσωπική σου ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να διερευνήσεις μια υπόθεση στην οποία εμπλέκεται κι ένα συγγενικό σου πρόσωπο ή κάποιος/α από το άμεσο περιβάλλον σου. Κι εκείνο που οφείλεις να «δεις» πρώτο είναι τι κρύβεται πίσω από μια δήθεν «τυχαία» εξέλιξη, η οποία σε φέρνει «προ τετελεσμένων». Παράλληλα όμως η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύες σε καλεί να ξεχάσεις τις έγνοιες σου, ταξιδεύοντας ή πηγαίνοντας μια εκδρομή.
Ερωτικά
Η Σελήνη στον Ταύρο σε κάνει εξαιρετικά ανήσυχο/η ή επιρρεπή στις προκλήσεις, κάτι βέβαια που μπορεί να καταλήξει σε μια ενδιαφέρουσα ερωτική «συνομιλία». Αν όμως είσαι δεσμευμένος/η, σου αρκεί η ενίσχυση της αυτοπεποίθησής σου!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact