ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λεβέντης: Ο χρόνος της κυβέρνησης τελειώνει

«Ο περιοδεύων θίασος του κ. Τσίπρα δεν θα έχει τα αποτελέσματα που επιδιώκει»

Την άποψη ότι «τελειώνει ο χρόνος της κυβέρνησης» εξέφρασε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο».

Ο κ. Λεβέντης υποστήριξε, ότι «βλέπουμε το τελευταίο διάστημα τον πρωθυπουργό να περιοδεύει στην επαρχία και να επισκέπτεται ιδιωτικές επιχειρήσεις, σε μία προσπάθεια να αντιστρέψει το εις βάρος του κλίμα. Με τέτοια, όμως, επικοινωνιακά σόου, ο περιοδεύων θίασος του κ. Τσίπρα δεν θα έχει τα αποτελέσματα που επιδιώκει. Ο κόσμος έχει μνήμη και κρίση».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, στη συνέντευξή του επέμεινε για κυβέρνηση τεχνοκρατών και δήλωσε: «Δεν θέλουμε λάφυρα, δεν θέλουμε καρέκλες εξουσίας. Πρέπει όμως να γίνει μια νέα προσπάθεια ψυχολογικής εκκίνησης και όχι να κουκουλώνουμε τις παθογένειες.

Η κυβέρνηση θέλει να μείνει στην εξουσία, αλλά το βάρος των προβλημάτων είναι αυτό που θα καθορίσει τις εξελίξεις. Εκτιμώ ότι η επίτευξη των στόχων είναι δύσκολη και ανά πάσα στιγμή μπορεί να προκληθούν πολιτικές εξελίξεις».

Ερωτηθείς για την ανεργία, σημείωσε ότι δεν συμμερίζεται την άποψη ότι η ανεργία πέφτει συνεχώς και πρόσθεσε: «Η κοινωνία είναι ένα νεκροταφείο, όλοι γύρω μου είναι άνεργοι, οι μισθοί έχουν φθάσει τα 300 ευρώ, οι νέοι μας φεύγουν στο εξωτερικό. Πώς λοιπόν να πιστέψουμε ότι πέφτει η ανεργία;».

Τέλος, για τις εξελίξεις στον χώρο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ο κ. Λεβέντης εξέφρασε την άποψη ότι «η προσπάθεια ανασύστασης του χώρου της Κεντροαριστεράς θα πέσει στο κενό. Το εγχείρημα θα αποτύχει, παρότι πολλοί ηγετίσκοι διεκδικούν την προεδρεία του νέου σχήματος. Μετά τις 5 Νοεμβρίου θα έχουμε ένα ΠΑΣΟΚ μόνο, το οποίο είναι και ένοχο που έφθασε τη χώρα στην πτώχευση».

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact