ΕΛΛΑΔΑ

Λήγει σήμερα η προθεσμία αιτήσεων για παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς


Τα παιδιά που κινδυνεύουν να μείνουν εκτός εκτιμώνται σε 30.000, βάσει των εκτιμήσεων των δημάρχων λόγω της αυξημένης ζήτησης

Λήγει σήμερα, Δευτέρα, η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων για δωρεάν φιλοξενία σε παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς, στα ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ, με τους δημάρχους να κρούουν το καμπανάκι του κινδύνου, αφού τα παιδιά που κινδυνεύουν να μείνουν εκτός εκτιμώνται σε 30.000, βάσει των εκτιμήσεων των δημάρχων λόγω της αυξημένης ζήτησης.

Οι αιτήσεις αναμένεται να ξεπεράσουν τις 100.000, λόγω της συνεχιζόμενης οικονομικής κρίσης, της αύξησης της ανεργίας, αλλά και λόγω του γεγονότος ότι το εισοδηματικό κριτήριο για συμμετοχή στο πρόγραμμα μειώθηκε στις 27.000 ευρώ για την οικογένεια από 30.000 ευρώ που ήταν πέρυσι.

Υπενθυμίζεται ότι αίτηση μπορούν να κάνουν οι άνεργες ή εργαζομενες μητέρες με εισόδημα που δεν ξεπερνά τα 27.000 ευρώ – για όσες έχουν μέχρι δύο παιδιά. Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές ταχυδρομικά από την Ελληνική Εταιρεία Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης, με σφραγίδα ταχυδρομείου έως 4 Αυγούστου.
Πηγή: Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact