ΕΛΛΑΔΑ

Λιμενικό και ΕΛΑΣ καιροφυλακτούν για κρούσματα αισχοκέρδειας εις βάρος προσφύγων

Mέτρα ασφαλείας επί 24ωρου βάσεως έχουν ληφθεί στο λιμάνι του Πειραιά προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν κρούσματα αισχροκέρδειας με θύματα πρόσφυγες και μετανάστες.

Χαρακτηριστικό είναι ότι σε κάθε επιβατικό σταθμό όπου φιλοξενούνται πρόσφυγες και μετανάστες, αλλά και δραστηριοποιούνται εθελοντικές οργανώσεις, βρίσκονται ειδικά κλιμάκια του λιμενικού σώματος με άρτιο εξοπλισμό προκειμένου να επέμβουν για οτιδήποτε χρειαστεί.

Επίσης δύναμη του κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά ελέγχει σε καθημερινή βάση οποιοδήποτε όχημα προσεγγίζει τους συγκεκριμένους σταθμούς ή κινείται ύποπτα. Στην όλη επιχείρηση υπάρχει δύναμη από την ασφάλεια του λιμεναρχείου με συμβατικά αυτοκίνητα.

Επίσης, μπροστά από τους επιβατικούς σταθμούς όπου φιλοξενούνται οι μετανάστες και οι πρόσφυγες υπάρχουν κορδέλες ασφαλείας και τροποποίηση της κυκλοφορίας, προκειμένου να υπάρξει ασφάλεια για τα μικρά παιδιά που τις περισσότερες φορές παίζουν μπάλα και άλλα παιχνίδια.

Τέλος, σημειώνεται πως από την Παρασκευή, το λιμάνι του Πειραιά θα έχει λόγω τριημέρου αυξημένη κίνηση, και επισημαίνεται προς τους οδηγούς που κινούνται μέσα σε αυτό ότι θα πρέπει να είναι ιδιαίτεροι προσεχτικοί.

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact