ΕΛΛΑΔΑ

Λιώνει η άσφαλτος σε χωριό του Ρεθύμνου: Τα παπούτσια κολλάνε στην πίσσα, γλιστρούν τα ΙΧ [εικόνες & βίντεο]

​Συνθήκες παγοδρομίου εν μέσω καύσωνα επικρατούν στο οδόστρωμα των Αρμένων λίγα χιλιόμετρα νότια της πόλης του Ρεθύμνου. Η άσφαλτος λιώνει από τις υψηλές θερμοκρασίες, υγροποιείται και οι οδηγοί αισθάνονται τα αυτοκίνητα να γλιστρούν.

Οι κάτοικοι της περιοχής ζουν με το φόβο ενός ατυχήματος και καλούν μέσα από το φακό της ΚΡΗΤΗ TV, να γίνουν οι απαιτούμενες παρεμβάσεις έγκαιρα.

Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί είναι ότι η διάβαση πεζών έχει διαγραφεί από την πλευρά του οδοστρώματος που λιώνει η άσφαλτος, ενώ οι διερχόμενοι πεζοί νιώθουν τα υποδήματα να κολλούν στη λιωμένη πίσσα της ασφάλτου, όπως διαβεβαιώνει και ο κάτοικος της περιοχής, Στέλιος Παπαδάκης.

Η δυσφορία από τις αναθυμιάσεις είναι έντονη τώρα που το θερμόμετρο χτυπάει κόκκινο, η λιωμένη πίσσα καθρεφτίζει παραπέμποντας σε βρεγμένο δρόμο, όπως και ο ήχος των διερχόμενων αυτοκινήτων.

Αυτό που φοβούνται οι κάτοικοι είναι μη συμβεί το ο,τιδήποτε τις νυχτερινές ώρες με τη μειωμένη ορατότητα, εάν κάποιο δίκυκλο περάσει από τις σχάρες που έχουν υποχωρήσει μέσα στο έδαφος από το λιώσιμο της ασφάλτου.

Ήδη από τον περασμένο χειμώνα υπήρχε πρόβλημα στο ρεύμα προς Ρέθυμνο λόγω ολισθηρότητας στην υγρασία, όμως τώρα και μετά από σχετικό έγγραφο του προέδρου της τοπικής κοινότητας Αρμένων, Γιώργου Κολυβάκη, στη ΔΕΥΑ Ρεθύμνου που είχε πραγματοποιήσει έργα στην περιοχή, έχουν ληφθεί οι διαβεβαιώσεις για αποκατάσταση του οδοστρώματος που φέρεται να παρουσίασε αυτό το φαινόμενο λόγω αστοχίας υλικού με παραπάνω πίσσα σε σχέση με το χαλίκι που έπρεπε να έχει τοποθετηθεί.

Πηγή: cretedoc.gr

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact